ריח רע של ציד מכשפות פוליטי וגזעני

ריח רע של ציד מכשפות פוליטי וגזעני

ריח רע של ציד מכשפות פוליטי וגזעני "אם בוצעה עבירה על החוק בידי מי מראשי התנועה האיסלאמית יקבע הדבר ע"י בית משפט מוסמך, לאחר דיון משפטי ממצה - אך מן המתרחש מאז אתמול בכלי התקשורת נודף ריח רע של ציד מכשפות פוליטי וגזעני, והאשמות פרועות מתוצרת השב"כ מתפרסמות כאילו כבר היו עובדות מוכחות. הממסד הפוליטי בישראל לא למד דבר מפרשת הניסיון למנוע את השתתפות הח"כים הערבים בבחירות, ומן העובדה שההתקפה על מפלגת בל"ד בראשות עזמי בשארה הביאה להגדלת כוחה הפרלמנטרי של מפלגה זאת פי שלוש. עכשיו קיבלה הממשלה עצת אחיתופל ליזום התנגשות חזיתית עם התנועה האיסלאמית בישראל, המייצגת מאות אלפי אנשים ומהווה את אחד הכוחות העיקריים בין אזרחי ישראל הערבים. התוצאה הבלתי נמנעת תהיה כרסום נוסף בערכים הדמוקרטיים הפגועים ממילא, העמקה גדולה עוד יותר של הפער החמור בין יהודים וערבים בישראל, וחיזוק כוחה של התנועה האיסלאמית. יותר מכל אחר צריכים יהודים לזכור את שנאמר: 'כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ'. אולי אתמול בלילה בבית המשפט הם כבר התחילו להבין לאיזה צרה נכנסו ולנסות לרדת מהעץ. אם אלה אנשים כל כך מסוכנים, למה מספיקים חמישה ימי מעצר לגבי רוב החשודים?

EverMan

New member
ורדה , הדבר היחיד הרע שמריח מזה

זה הריח הרע של השייח' של התנועה איסלאמית שמנסה להשמיד את עתידה של ישראל. עם כל הכבוד.

שמאל וימין

ורדה מן הסתם מגדירה עצמה כשמאלנית. האם ורדה היתה מוחה אם היו נעצרים כמה פעילי מתנחלים או כמה חרדים? כשמאלנית, היא בזה ומתנכרת לכל סממן יהודי וסממן לאומי ישראלי כשמאלנית, היא מכבדת ומוקירה כל סממן מוסלמי וכל סממן לאומי פלסטיני איך תסבירו זאת (וזכרו, זה לא פורום לנושא בריאות הנפש)

כשמאלנית

כשמאלנית, אני מעונינת להגיע לשלום ודו-קיום בין שני העמים שחיים בארץ הזאת, ומתנגדת לכל דבר שיכול להביא להסלמה והעמקת הפער החמור ממילא בים שני העמים. איני חושבת שצריך לעצור פעילי מתנחלים. צריך פשוט להוציא אותם מהשטחים הכבושים, או לחלופין להוציא משם את צה"ל ולתת להם להחליט לבד אם לצאת משם בכוחות עצמם.

נו???????????

האם הביטוי "ומתנגדת לכל דבר שיכול להביא להסלמה והעמקת הפער החמור ממילא בים שני העמים" לא כולל התנגדות לתנועות איסלמיות המכנות את ישראל כ"תופעה חולפת", מתאבלות ביום העצמאות של ישראל וקוראות להקמת ישות איסלמית אחת במזרח התיכון שכוללת בתוכה את ישראל? זה לא מעמיק את הפער בין העמים?

Azazel

New member
נכון ורדה!

הידד לתנועה האיסלאמית ולמנטאליות הפרמיטיווית שלה. הידד לשנאת נשים והומופוביה! הידד! הבה נגיע לדו-קיום עם תרבות שתקועה 300 שנה אחורה. את מהאנשים שגורמים לי לעיתים למחשבות של בושה בקשר להיותי שמאלן. ורק שתדעי, אני שמאל קיצוני. אבל טוב טוב שהשמאל משתף פעולה עם האיסלאמיים? בחייך. הבה נגן על אנשים אלה שמייצגים בורות ופרמיטיביות שלא לומר מחרחרים מלחמה לא פחות מכל מתנחל. אויי ויי.

shacta man

New member
אולי פעם אחת תסבירי את כוונתך

בלי התחמקויות, מה לדעתך יהיה גורלם של המתנחלים שישארו מאחור במידה וצה"ל יצא מהשטחים?

הם יהיו תושבי מדינת פלסטין

הם יהיו תושבי מדינת פלסטין, ויוכלו לבחור אם להיות אזרחים שלה שמצביעים לפרלמנט הפלסטיני או אזרחים ישראלים שחיים בה כתושבי קבע. ההגנה עליהם מפני מי שעלול לרצות לפגוע בהם תהיה באחריות המשטרה הפלסטינית, כמו שאזרח ישראלי שבוחר לגור בארה"ב ההגנה עליו בידי המשטרה האמריקאית ואזרח ישראלי שבוחר לגור בזימבאבווה ההגנה עליו בידי המשטרה הזימבאבווית.מתנחל שירצה להחזיק נשק יצטרך לפנות אל המטרה הפלסטינית לקבל רשיון נשק והיא על פי שיקוליה תחליט אם להעניק לו רשיון או לא, בדיוק כמו שערבי בנצרת שרוצה להחזיק נשק משטרת ישראל תחליט אם להעניק לו רשיון, ואם הוא מחזיק נשק בלי רשיון הנשק יוחרם והוא יועמד לדין. כמובן, יכול להיות מתנחל שלא יסמוך על יכולת המשטרה הפלסטינית להגן עליו, בדיוק כמו שיכול להיות אזרח ישראלי שמאד רוצה לגור באוגנדה כי הנופים שם מלהיבים אבל הוא לא סומך אל היכולת של המשטרה שם להגן עליו מפני שודדים. אז אותו אזרח בצער יוותר על תכניתו לגור באוגנדה, ואותו מתנחל יוותר בצער על תכניתו לגור בפלסטין ויתפנה מהשטח יחד עם יציאת צה"ל. ההחלטה כולה בידיו.ירצה להישאר ישאר, ירצה להתפנות יתפנה, אף אחד לא יכפה עליו שום דבר, אף אחד לא יפנה אותו בכח. מה יכול להיות הוגן יותר?

התנועה האיסלאמית

מייצגת ערכים שמאד לא נראים לי וחלקם מגעילים אותי - בדיוק כמו תנועת ש"ס. למרות זאת, אם יעשה נסיון לחסל בכח את תנועת ש"ס ולגזול ממאות אלפי אנשים שתומכים בה את התנועה שמייצגת אותם, אני מבטיחה להיות הראשונה יאתייצב להגנתה וכנ"ל לגבי תהתנועה האיסלאמית. אגב, כל מה שעושים עכשיו לא יחסל את התנועה האיסלאמית אלא יחזק אותה. מי שחולם על חיסול תנועות אילאמיות בכח כדאי שיסתכל על מה שקורה באלגי'יה. שם ניסו לעשות את זה באמצעים שבארץ אפילו אביגדור ליברמן לא היה חולם עליהם. זה כבר עלה בחיי 100,000 איש. מי מתנדב לחזור על הנסיון הזה בארץ?

shacta man

New member
אני רוצה להבהיר

האם את מאמינה שהפלסטנאים לא יפגעו במתנחלים שישארו מחוסרי הגנה?

למעלה