ריח רע של ציד מכשפות פוליטי וגזעני

ריח רע של ציד מכשפות פוליטי וגזעני

ריח רע של ציד מכשפות פוליטי וגזעני "אם בוצעה עבירה על החוק בידי מי מראשי התנועה האיסלאמית יקבע הדבר ע"י בית משפט מוסמך, לאחר דיון משפטי ממצה - אך מן המתרחש מאז אתמול בכלי התקשורת נודף ריח רע של ציד מכשפות פוליטי וגזעני, והאשמות פרועות מתוצרת השב"כ מתפרסמות כאילו כבר היו עובדות מוכחות. הממסד הפוליטי בישראל לא למד דבר מפרשת הניסיון למנוע את השתתפות הח"כים הערבים בבחירות, ומן העובדה שההתקפה על מפלגת בל"ד בראשות עזמי בשארה הביאה להגדלת כוחה הפרלמנטרי של מפלגה זאת פי שלוש. עכשיו קיבלה הממשלה עצת אחיתופל ליזום התנגשות חזיתית עם התנועה האיסלאמית בישראל, המייצגת מאות אלפי אנשים ומהווה את אחד הכוחות העיקריים בין אזרחי ישראל הערבים. התוצאה הבלתי נמנעת תהיה כרסום נוסף בערכים הדמוקרטיים הפגועים ממילא, העמקה גדולה עוד יותר של הפער החמור בין יהודים וערבים בישראל, וחיזוק כוחה של התנועה האיסלאמית. יותר מכל אחר צריכים יהודים לזכור את שנאמר: 'כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ'. אולי אתמול בלילה בבית המשפט הם כבר התחילו להבין לאיזה צרה נכנסו ולנסות לרדת מהעץ. אם אלה אנשים כל כך מסוכנים, למה מספיקים חמישה ימי מעצר לגבי רוב החשודים?
 

invalid user

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif|לא להגיב להודעה שלה../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

בכל מקרה היא לא תגיב אז חבל על זמנכם.
 

Zack DA

New member
אבל ורדה היקרה -

כבר הגבנו לא מעט להודעות שלך, ואף פעם לא טרחת לקרוא ולהגיב... למשל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=622&msgid=14834762
 

invalid user

New member
נותן פירוש להודעות שלה

מן הסתם היא בטח כתבה על פלשתינאי שנהרג אז מכתבתי שהוא מת
 
אבחנה מענינת

יהודי נהרג, פלסטיני סתם "מת". מה זה אומר על המבנה המחשבתי והערכים הבסיסיים שלך?
 
האמת היא שהוא היה גאה בך...

היא הומנית וישרה מידי בשביל בהיטלר יתגאה בה. אתה פה זה שדוגל ברעיונות הפאשיסטיים של רצח עם, לא היא. היטלר היה אדם חכם ומתוסכל. אני חושבת שהוא היה מעריך את השכל שלה, ואת האידיאולוגיה שלך (למרות כל הקטע של היהדות וזה...). זה מצחיק, אתה רגילה דווקא שימנים מתלהמים על זה ששמאלנים משווים אותם לנאצים, לא להיפך... טוב, כנראה שמצאת עמדת התגוננות חדשה. אגב, אני אודה לך אם בהזדמנות (עכשיו, אח"כ, מתי שתרצה, לא דחוף לי כל כך) תסביר לי למה היטלר היה גאה בה. מאיפה באה המחשבה המעוותת הזו? הרצון להיות פרובוקטיבי? ליצור גל תגובות? משעמם לך? כתבת את זה בטעות במקום הלא נכון? אלא אם זו האפשרות האחרונה הייתי מציעה שתשקול את המילים שלך קצת יותר בזהירות כי יום אחד לא תיתקל בשמאלנים סבלניים אלא בערסים אלימים, וירביצו לך. עוד נשתמע, אני בטוחה.
 

Zack DA

New member
דבר הבהרה:

אולי האמירה על היטלר היא קיצונית, אבל הקישור להיטלר בדבריו לא קשור לימין או שמאל, אלא לכך שהיטלר היה נגד היהודים. וגברת סילבר, במובן מסוים, בוחרת לתת פרס לטרור ולפגיעה ביהודים.
 
לא

היא פשוט מאמינה בדרך אחרת ממך. עד עכשיו עם הגישה המאוד קשוחה של שרון מתים הרבה מאוד יהודים, אז אני הולך ואומר שהיטלר היה גאה בליכודניקים? די עם הזבל הזה.
 

Zack DA

New member
עוד פעם.

לא נכנס לויכוח. לגבי שרון, אין ויכוח שהוא רוצה בטובת ישראל. לגבי גב' סילבר, נוצר הרושם (לאו דווקא הנכון) שלא. זה הכל. זו דעתו.
 
היא לא, אתה מקצין.

היטלר לא היה נגד יהודים בגלל שהם יהודים, אלא בגלל שהוא חיפש מישהו לשנוא. האמירה על היטלר כבר מזמן לא קיצונית - היא פשוט מעוררת תגובות רמות בעיקר מצד ימנים שלא אוהבים שמזכירים להם שהם עושים אותו דבר כמו הנאצים. האמירה פשוט קצת פרובוקטיבית, זה הכל. אז כאמור- היטלר חיפש מישהו לשנוא, ובמקרה היהודים היו האוכלוסיה הכי קלה. באופן עקרוני - הדברים שאתה תומך בהם (לזרוק אנשים לים?) קצת הרבה יותר נאציים מהמעשים שהשמאלנים בפורום הזה תומכים בהם (לא זרוק אנשים לים...) וגברת סילבר לא מהללת מעשי טרור - היא מנסה לגרום לך להבין מה לדעתה גורם להם, ולמה היא מבינה אותם.
 
למעלה