ריח רע

1השואלת

New member
ריח רע../images/Emo53.gif

בעלי מתלונן על ריח רע שנודף לי מהפה. הלכתי לרופא עור שבדק ואמר לי שמה שיש לי זה: WHITE AND HAIRY TOUNGE שזה אומר שיש לי שערות עדינות על הלשון והן תופסות בקטריות ומהן הריח. לא עזר הרבה ציחצחתי את הלשון בלי סוף וללא הואל. הלכתי דרך מודעה בעיתון לרופאה ממומחה שילמתי 500 ש"ח והיא הביאה לי מעין מגרפה ללשון שאמורה לנקות את הלשון מהגורם לריח. עזר אבל לא מספיק. ראיתי בתוכנית בטלויזיה שיש מרפאות מיוחדות בארה"ב רק לנושא הזה. העצה שלהם היתה ב- 80 אחוזים מהמקרים יש צורך בשטיפת הפה עם תמיסה על בסיס אבץ שהיא סותרת את הבקטריות ומנקה את הלשון. הלכתי כבר לכמה בתי מרקחת והם לא מבינים על מה אני מדברת. אולי יש לכם פתרון בשבילי (ובשביל בעלי הסובל) המון תודה

תראי...

צריך לעשות אבחנה , וקחי את מה שנכתב פה בערבון מוגבל... האם תמיד סבלת מריח רע מהפה ? אם לא כיצד תוכלי להסביר זאת -האם פתאום גדלו שערות על הלשון? לפי תאורך יש לך חיפוי עבה ודביק על הלשון.. ומכיוון שברפואה אנו מאבחנים לפי הלשון - כשתלכי לאיבחון אל תצחצחי את הלשון לפחות שבוע .. ריח רע מהפה עפ"י הגישה הסינית מקורו בחום עודף בקיבה ( האם את סובלת מצרבות? האם את אוכלת מאכלים חריפים ומטוגנים או מתובלים? דימומים בחניכיים או באף?) וזהו בד"כ הכיוון הכללי של הטיפול איזון הקיבה והטחול ( שהם בני זוג). כמו כן הייתי בודקת נוכחות של קנדידה - שגם היא יכולה לגרום לריח רע מהפה.. שווה לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפל משלים , כי ישנם הצלחות יפות בתחום. בהצלחה יעל

למעלה