ריח רע

DoubleInfinity

New member
ריח רע

אז התחלתי לצאת עם מישהו,
הוא מקסים, מריח מעולה ומטופח.
הבעיה היחידה, שהגענו לסיטואציה שבה אני יורדת לו, והיה לו ריח מאוד לא נעים מהאזור...
התעלמתי והמשכתי אבל זה ריח שלא כל-כך בא לי להריח שוב, וגם נשאר לי על היד אחכ (מצטערת על התיאור!)
כמו שאמרתי, הוא מאוד מטופח, מתבשם, מריח מעולה ... ככה שזה לא בעיה שחשבתי שתהיה איתו... די הופתעתי
אני מקווה מאוד שזו הייתה בעיה חד פעמית!
במידה ולא, איך לדעתכם אני צריכה להתמודד עם זה (אני ממש לא רוצה לחתוך)? לדבר איתו ? איך להגיד את זה בלי להעליב ?

וואו!

זו ממש בעיה שלא פשוט להתמודד איתה- בעיקר עם מישהו שאת בקושי מכירה.
יכול להיות שזה ריח הגוף האמיתי שלו, או שיש לו איזו פיטרייה.
בכל מיקרה, הייתי מנסה להתחיל את הסקס הבא במקלחת משותפת ולסבן לו בצורה ארוטית כמובן את איזור החלציים.
מקווה שזה יעזור במשהו

DoubleInfinity

New member
לא מרגיש לי שזה ריח גוף טבעי

היו לי מקרים שלבני זוג שלי היו ימים פחות טובים עם הריח שם... אבל לא הפריע לי ברמה כזו.
הבעיה היא שזה מרגיש לי קצת כמו ריח של זיעה לא משהו שמקלחת לא יכולה לפתור...
מצד שני, להתקלח איתו זהפתרון חד פעמי וכן הייתי רוצה שידע שזה מפריע (גם בשבילו אגב, חבל שזה יהיה המצב)
אני חושבת שהקשר מתקדם לכיוון הרציני, ולכן חשוב לי לדבר ולפתור את זה.
&nbsp
השאלה היא איך להתנסח בצורה שלא תפגע בו?

Sharoman

New member
אני לא הייתי ממליץ על מלקחת משותפת כפתרון

מי יודע באיזה מצב תהיו בפעם הבאה שתחליטו לשכב יחד...
לדעתי הדרך הכי טובה היא פשוט להעיר לו על כך בעדינות, ולהסביר שאחרי יום ארוך גם את רוצה לוודא שאת רעננה, נקיה ומריחה טוב.
יכול להיות שהיה מדובר ביום חם וארוך (אין באמת דרך מוצלחת לקרר את המקום), ויכול להיות שסוג התחתונים שלו לא מתאים למבנה הגוף שלו.
על כל פנים, הייתי מתחיל בכך שתסבירי לו כמה את נהנת איתו ורוצה להיות איתו ומיד לאחר מכן תסבירי שהריח שהיה באותה פעם אחת הפריע לך.
ייתכן שהוא יודע בדיוק במה מדובר.
אם תנסחי את זה בליווי או שילוב מחמאה לא אמורה להיות בעיה.
שימי לב רק לעדן את התיאורים שלך ולא להשתמש במילים כמו מגעיל או מבחיל או דוחה...

מרגיש לך כמו זיעה?

אז לא הבנתי למה מקלחת לא תפתור את זה.
&nbsp
אם היית רוצה שהוא ידע שזה מפריע לך- אז תגידי בצורה נעימה, ומחמיאה- כמו שהציעו לך כאן.
בסופו של דבר, אי אפשר להיות עם בן זוג שריח החלציים שלו דוחה אותך. זה לא יעבוד בדיוק כמו להיות עם בן זוג שיש לו כל תכונה אחרת שמפריעה לך.

בדיוק כפי שכתבת פה

כתבת פה בצורה מכבדת, אין שום סיבה שיעלב אם תדברי איתו באותה הדרך.
נראה לי שזה יהיה טיפשי מצידו להיעלב ולהפסיד אותך.

למעלה