ריח של גופרית מחמת גדר

צפנתי

New member
ריח של גופרית מחמת גדר../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

בעעעעעעעעעעעעעעעעע בא לי כבר להקיא. הייתי ביום שבת, חפפתי מאז כל בוקר והשיער עדיין מסריח!!! מה עושים עם בגד היום? אוי, כמה שאני שונאת ריח של גופרית.

צפנתי

New member
עדיתי את זה אחרי כביסה ביד, אחרי כביסה במכונה

זה אמנם מוסיף בישום אבל לריח הבושם מתלווה צחנה המקורית. מסריח+בושם=/לא שווה מבושם. מסריח+בושם=שילוב של הריחות.

psa

New member
מה אם .....

לפזר אבקת סודה לשתייה? אני ממש לא צוחקת. פיזרתי על ספה-( ספג ריח פיפי של חתול ) , על מוצרי עץ( ריח עובש...) ועל עוד כמה פריטים וזה עשה פלאים. שווה לנסות. לאחר מכן לחפוף כרגיל. אבקת הסודה ממש נהדר לספיגת ריחות.

צפנתי

New member
אני אנסה, תודה!! בנתיים השעיר הסתדר..

נשארו בגדי הים וחולצת כותנה מסריחים.. (שכבר עברו שתי כביסות וזה לא עוזר
). אגב, סודה שלתיים עוזר בריחות שמקורם במיקרו אורגניזמים (חיידקים, פיטריות עובש). גם שתן שנשפך או חלב על ריפודים מעוררים חיידקים חביבים לפעילות שמפיצה ריחות חמצמצים ומבאישים. אולי סודה תעזור גם לבגדי הים המצחינים. יש לי קטע של גועל יחודי ועמוק מריחות גופרית. מעניין שהייתי באתר עצמו התרגלתי לריח ואמרתי נו מילא. חשבתי שהוא ירד במקלחת
אבל ליווה אותי כמעט שבוע. העיקר בפירסומת הם אומרים ש"חמת גדר - גן עדן ויותר" לדעתי ריחות גופרית שרודפים אותך שבוע יש דווקא בגיהנום אבל לא בטוחה. עוד לא הייתי שם
.

rut2020

New member
חמת גדר - אני מודיעה לך באופן חגיגי ביותר

שהריח שיש היום בחמת גדר - בטל בשישים לעומת הריח שהיה בחמת גדר לפני ששיפצו אותו וסגרו אותו, בעבר כשהבריכות היו ממש פתוחות ואמבטית הבוץ הייתה זמינה לכל המתרחצים - אז זה הסריח בטירוף היה ממש ריח של ביצים סרוחות היום הריח בהחלט נסבל.

צפנתי

New member
חחח...תודה רבה../images/Emo24.gif

נכון שזה יכול להיות הרבה יותר גרוע אבל יש לי בעייה אישית עם ריח גופרית שמלווה אותי ואת הראש לי (יש לי שיער ארוך) וגם אם הוא הקלוש ביותר.

למעלה