ריח של גשם באוויר

Star_Dust

New member
ריח של גשם באוויר

אהוב שלי, שוב ריח של גשם עולה באוויר וחורף שני עומד להתחיל בלעדיך... יושבת פה מול החלון הפתוח חושבת על הגשם הראשון בשנה שעברה איך נפתחו ארובות השמיים בלילה בו איבדתי אותך. מדהים כמה מעט צריך כדי להחזיר אותי אחורה בזמן עד לפני חמש דקות אני חושבת שהייתי בסדר ואז נכנס משב הרוח הזה מבעד לחלון ושוב אני חווה את האובדן ושוב אני רק איתך. חוזרת לאותו לילה אפל ריח העשן באוויר מתערבל בריח הגשם טיפות ענק שוטפות את העיר הפצועה אני בקצה אחד לא יודעת מה קורה איתך מקווה לטוב אבל בלב מרגישה שקרה הנורא ביותר אתה בקצה השני של העיר מוטל בין השברים גשם שוטף מכבה אט אט את שריפת הענק מכין את העולם לבוקר חדש של מציאות איומה הזכרונות משתקים אותי מצמידים אותי אל הכיסא הדמעות מאיימות להטביע והכאב... הכאב קורע אותי מבפנים. ורגע לפני שאני שוברת את הכלים ומצטרפת אליך אני הולכת לחדר ורואה אותה שוכבת שלווה במיטה הקטנה ביתי, ביתך, ישנה בשלווה מתוך ידיעה שמישהו יגן עליה תמיד בעולם האכזרי הזה. ואני חוזרת לחדר מנסה להירגע, לשטוף את הדמעות, לישון קצת עוד יום עבר... בלעדיך. אני מתגעגעת אליך כל כך. מתי זה ייגמר?!?!? אני אוהבת אותך לנצח

ה מוזה

New member
../images/Emo16.gif צועדת לך בשבילים חדשים...

שבילי האבל ..הגעגוע והאובדן .. שבילים שאליהם נקלעת בכורח המציאות האיומה .. הגעגוע שולט בשבילים האלו ..כל אבן או פרח בצידי השביל מעוררים את הגעגועים ..כל משב רוח מחזיר לעבר .. אך מאותם שבילים ממש ..עולה וצומחת דרך חדשה בשבילים האלו נמצא דבר מה שמעולם אולי לא הקדשנו לו מחשבה .. יד ביד עם הגעגוע ..שלא, הוא לעולם לא נגמר .. נמצא את הכוחות להביט בשביל ולהעריך בו כל פסיעה כל נשימה ננצור כל חיוך ..של ילד הישן בחדר הסמוך .. ומתוך הדמעות ..מבין ענני החורף האפורים והקודרים תצא קרן אור .. ולך יקירה יש קרן אור תמידית ..שוכבת שלווה במיטתה בתכם הקטנה...ובשבילים שאת הולכת בהם ..הוא שם לצידך..מלווה אותך באהבה .. אהבה לא חולפת לה היא איתנו ..בלב מחבקת אותך לליבי .

למעלה