שלום, רציתי לדעת אם למישהו יש מושג יזו הופעה זו הולכת להיות? אקוסטית? עם פילהרמונית? הופעה רגילה? אין פרטים בכלל על ההופעה... קונים "על עיוור". תודה ויום טוב.
הפתעות!!! אבל נראה לי שזה יהיה מופע כמו המופע חורף שלה... בכל אופן לא תתאכזב אם תקנה כרטיס.. אגב אתם יודעים שעל המופע בהיכל התרבות (מי שכבר הזמין כרטיסים) כבר הורידו לי את הכסף מהאשראי והמופע עוד לא היה...
אבל אם זה עם הפילהרמונית כמו שקרה כבר פעם ולא מודיעים על זה מראש אז אני ממש אתאכזב. ואם כבר פילהרמונית, לפחות שלא יהיה מופע אופרה כל הערב... אני בא לראות את ריטה ולא את אמה שפלן... המממ כן, גם לי הורידו כבר מהאשראי את הכסף. אני חושב שזה נקבע לפי מועד התשלום ולא לפי מועד המופע.
זה גם לא יהיה מופע חורף כ"כ. כמו האחרונה באוק' בראשון (מופע חורף משודרג עם תופים,2 גיטרות ובס) ואני די בטוח שאורך המופע יהיה בהתאם למחיר. כי לא נראה לי שנשלם 185 ש"ח על הופעה של שעה וארבעים.
ההופעות הקרובות שיתקיימו בחיפה תל אביב וירושלים הם הופעות רגילות. לא פילהרמונית!!! מה זה משנה אם כתוב ריטה בהיכל או מופע חורף או כל שם אחר. דייייייייייייייייייי לקטנוניות. שבוע טוב שי