ריטה בחיפה

שיקיליי

New member
ריטה בחיפה

ריטה מופיעה ב- 1.2.07 במרכז הקונגרסים בחיפה בשעה 21.00 לידעתכם

גדול ! אני שם !

פרטים, בבקשה

שיקיליי

New member
ניתן להזמין כרטיסים

א. בקופת חיפה מספר הטלפון: 04-8662244 ב. באתר אינטרנט של קופת חיפה: www.8662244.co.il תהנו

ויטרו

New member
אני סתם סקרנית לדעת, מאיפה לכם

המידע המוקדם לגבי ההופעות של ריטה וכו'. כי הרי לא היה שום פרסום לגבי ההופעות, אז איך זה שיש כאן כאלה שיודעים הכל לפני כולם?

ומה שהכי מוזר זה שלפי האתר של

מרכז הקונגרסים - חוץ משורות 8 ו-9 בגוש התחתון (קרוב לבמה) - כל המקומות כבר תפוסים !!! הכיצד ?! לילה טוב

ויטרו

New member
אפילו באתר של ריטה אין איזכור להופע

ה בחיפה. אתם בטוחים שריטה יודעת שהיא מופיעה שם? נראה לי שאנשים פה יודעים עוד לפניה איפה היא מופיעה ומתי וכו'

פרטים מצורפים בקישור

נשארו רק 112 מקומות !!! זה ממש הזוי...אני גרה באזור חיפה ונמצאת שם כל יום - לא ראיתי אזכור בשום מקום, כולל הקונגרסים עצמם והייתי שם לפני שבועיים. אולי זה מופע סגור או משהו ?!

Dug E

New member
אל תשכחי שיש כל מיני משרדי כרטיסים

למינהם (שבטח יפורסמו בהמשך) שגם מחזיקים בכרטיסים,חוץ מה112. או כל מיני אגודות/חברות/מוסדות שגם מחזיקים בכרטיסים.

לפי המפה של האולם וגם לפי מה שדברתי

עם משרד הכרטיסים - אלה המקומות היחידים שנשארו. הוספתי קישור באחת ההודעות שלי למעלה - אתה מוזמן לבדוק. וחוץ מזה, הבחורה ה"מאוד אדיבה" שענתה לי אמרה לי שזו הופעה שידוע עליה כבר מזמן...!? ולמרות שכתוב באתר על 3 הופעותשל ריטה היא לא הסכימה להתחייב על כלום.... אני לא מבינה את זה - מילא שאין בעיתונות !? אבל אני גרה באזור - אין שום פרסום בשום מקום.... זה ממש הזוי ! יום טוב

Dug E

New member
איזה כיף לדעת שריטה מופיעה

יותר מהופעה חד פעמית
. שירבו ההופעות! אני כנראה שם.

בהחלט כייף...

רק חבל שהכל כל כך רחוק לי...
אתה בא גם להיכל התרבות צחר? הזמנת כבר? דבר איתי
לילה טוב לכם

למעלה