ריטה ברייטינג..

ריטה ברייטינג..

היום בזמן ההמתנה לתור שלי במרפאת השיניים נתקלתי בעיתונים של היום-רייטינג,מעריב,פנאי פלוס וידיעות ובין כל העיתוניםו(של היום)תמונה די לא מחמיאה של ריטה ואפילו מכוערת למדי ...נדמה לי שזה היה רייטינג-או פנאי פלוס-אינני זוכר. ואז בעצם נזכרתי בתמונת שער שהייתה לה לא מזמן ואז הבנתי שריטה משתבחת בתמונות ככל שמשתבח עידן הפוטושופ הרי זה בחיים לא יכול להיות שהיא פתאום כל כך יפה בתמונות מתוכננות. ובספונטניות כל כך לא. אז יש איפור ועוד תוכנה חדשה של פוטושופ בנוסף לזוויות צילום מקצועיותומתוכננות ואז הנה קיבלנו ריטה יפה

אוזניהו

New member
המממ...

קודם כל, אני חושב שכל אחד יכול להיראות פחות טוב ויותר טוב. כך שזה שראית תמונה לא טובה של ריטה לא אומר שריטה לא נראית טוב, מה גם שזה עניין של טעם. ולמרות זאת, אני לא אומר שלא מטפלים בתמונות, אני מניח למשל שבוואן עשו את זה. את מה שאתה אומר על ריטה עכשיו אתה יכול לומר על כל סלבריטאי, אני חושב. מי לא עושה את זה מדי פעם? ואני דווקא אוהב את היופי של ריטה...

אה... ריטה היא אישה יפה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

אני אוהב את היופי שלי. כולנו יודעים שבעידן הזה כל התמונות בעיתונים המלוות לכתבות עברו תיקונים בפוטושופ. אין מה לעשות, ככה זה היום, וזה לא אומר שלריטה לא עשו את זה. בראיון ל"לאישה" ראו בבירור שהפנים של ריטה השתנו בתמונת השער (שינויי פוטושופ) וגם בתמונות שצורפו לכתבה זה ניכר, אך ריטה בכל זאת היא אישה יפה בכל מצב. בכל אופן, גם תמונות של אילנית לוי עוברות ליטוש של פוטושופ

pc girl

New member
../images/Emo13.gif

כמו שאביב ועודד אמרו לפני, זה תלוי בתמונה וזה באמת לא רק הפוטושופ (אף על פי שיש תמונות שכן עם פוטושופ). אגב, אני בכלל לא אוהבת את התמונות שלה בפוטושופ... לפי דעתי היא נראית הרבה יותר טוב בתמונות ספונטניות... אבל על טעם ועל ריח...
בכל מקרה, לא כל התמונות שלה מוצלחות ואני בטוחה שגם לנו אין תמיד תמונות מוצלחות :) מה גם שבמציאות, בלי הפוטושופ ורק עם איפור היא נורא יפה :)

למעלה