ריטה ורמי בערב הצדעה למערכת החינוך בב"ש

ריטה ורמי בערב הצדעה למערכת החינוך בב"ש

רמי נתן הופעה נחמדה מאוד ריטה עלתה לשיר וישר מההתחלנו המעריצים יכלו לזהות שריטה לא במיטבה היא אמנם לא דיברה על כך אבל היא לא הייתה אותה ריטה כמו בכל ההופעות אני מקווה שריטה תחזור להיות הדיווה שלנו כמו שהיא יודעת להיות... בכל אופן היא שרה כמה שירים והיה נחמד אה וגם גידי גוב היה וכמה שהוא זקן... ../images/Emo13.gif לימים יותר טובים לריטה ולנו

new2noam

New member
אני דווקא חושב שהייתה הופעה טובה מאוד

לפניי שהגעתי לאירוע הייתי בטוח שהיא מופיעה כמו שרמי וגידי מופיעים אבל כשפגשתי אותה לפניי ההופעה והיגשתי לה ארוחת ערב - היא סיפרה לי שרמי רק מארח אותה - אז רק הבנתי שזאת לא הופעה מלאה.. בהתחלה שרמי העלה אותה - הם שרו ביחד את נוצה ברוח ואחריי זה היא שרה לבד את עטוף ברחמים ובסוף את ערב כחול עמוק, היה דווקא כיף... אחריי ההופעה אמרתי לה שתבוא לבאר-שבע קצת יותר :) כי טכלס הקהל בב"ש מאוד אוהב אותה רק שהיא כמעט ולא מופיעה פה.... התמונה מההופעה--------> אני יודע שהאיכות לא משהו - אבל זה מה שהפלאפון מוציא...

Dug E

New member
לא ראית את ריטה מאז שחזרת לארץ?../images/Emo12.gif

בטח זה היה חלק גדול מההנאה../images/Emo13.gif.

new2noam

New member
לא ראיתי אותה מאז שחזרתי לארץ...

דיברנו על כל מיני דברים וסיפרתי לה שלא ייצא לי לראות את ONE אז היא הייתה מופתעת וסיפרתי לה שבמקום נאלצתי להיסתפק בסלין דיון, מדונה ומריה קארי - אז היא אמרה לי שזה בסדר... ../images/Emo99.gif חמודההה היא לא אכלה לפניי ההופעה - אלא בסוף רק אחריי... חחחח - כשאני חושב על זה עכשיו נשארה לה יש לה בבית צלחת מזכרת ממני...../images/Emo140.gif

PRINCESS GINA

New member
סלין דיון../images/Emo35.gif

ראית את המופע בווגאס? המופע של סלין?../images/Emo12.gif איך היה? נהנת? בבקשה ספר לי על המופע... אני מקווה לטוס לראות אותו בספטמבר אוקטובר השנה!../images/Emo99.gif

new2noam

New member
אז כדאי לך להזדרז כי כיידוע לי השנה האחרונה

של החוזה שלה בווגאס כבר התחילה...! אגב, ריטה אמרה לי שהיא גם ראתה את סלין דיון.. המופע פשוט עוצר נשימה (ואם אני אמרתי על משהו שהוא עוצר נשימה - אז זה באמת ככה!) אני לא רוצה להרוס לך את המופע אבל אני אגיד לך דבר כזה: אם את מתה על סלין דיון עוד לפניי שראית אותה בווגאס - אני באמת לא יודע לאן האהבה שלך אליה עוד יכולה להתעצם כי אני תמיד חשבתי שסלין דיון היא זמרת מצויינת ושיש לה שירים יפים - אבל זה מה שחשבתי עד ישבתי באולם וראיתי שם את מה שראיתי - ואז יצאתי בהלם טוטאלי - היא פשוט הרבה הרבה הרבה יותר טובה (מבחינה ווקאלית(שירה) ) ממה שציפיתי והמופע הוא כשלעצמו מופע מדהים - פשוט היא עשתה לי שיעור בחיים מה ההבדל בין איכות זמרת של דיסקים לביצועים בלייב פשוט הרבה הרבה יותר טובה ממה שהיא בדיסקים ואני לא אומר שבדיסקים היא לא טובה - כי גם בדיסקים היא אלופה אבל ממה שראיתי בווגאס - יצאתי ממש מופתע - כי פשוט לא היה לי מושג למה היא מסוגלת...

PRINCESS GINA

New member
וואיייי!!!!../images/Emo99.gif

כמה עלה לך כרטיס? ואיפה ישבת באולם???? אם אני רוצה להזמין כרטיס לשורה הראשונה בגוש האמצעי שמול הבמה מטה, איזה גוש אני צריכה להגיד להם? אני עוד לא יודעת מאיפה להזמין ואני עדיין מחכה לויזה כי יש לי ראיון בשגרירות ב-19/7 בבוקר... אם אני יקבל ויזה (בעזרת השם...) אני צפויה להיות במופע של התאריך 10/10 לפי מסלול טיול מאורגן שבחרתי!../images/Emo9.gif אגב אתה יכול לספר לי איך התחיל המופע, ועל עוד הפתעות ודברים מעניינים שראית שם? אתה לא הורס לי...אני מבטיחה לך...אני רוצה לדעת הכל מראש! אגב המופע האחרון שלה בסיסאר פלאס הוא ב- 15/09/07 ..6 ימים אחרי יום ההולדת שלי...../images/Emo9.gif

PRINCESS GINA

New member
אגב...הקטע האהוב עלי במופע...

אתה לא תאמין כמה פעמים אפשר לראות את זה ופשוט לבכות, יחד עם הדמעות שנוצצות לה בעיניים...../images/Emo26.gif

למעלה