ריטה חוגגת עם ריטה סטאר

michalm83

New member
ריטה חוגגת עם ריטה סטאר../images/Emo124.gif

לכבוד ארבע שנים מאז עלייתו לאוויר של אתר "ריטה סטאר", ריטה מכבדת את האתר וכל גולשיו בנכחותה ותתייצב אחרי המקלדת ביום ראשון הקרוב בשעה 17:00
כמובן אתם מוזמנים מעכשיו לעלות לפורום "ריטה סטאר" שאלות, ברכות ולפרוע משאלות... מיכל

petit

New member
אליפות

ביטלתי פגישות של אותו יום..... האם זה סימן שבעתיד הלא רחוק נזכה למפגש אמיתי לא מאחורי מקלדת? ככה אני-נותנים לי אצבע אני לוקחת את כל היד
אני "אורחת" בפורום אחר יומיים אח"כ-איש איש ותפקידו מקווה שיהיה חם ומגניב

Dug E

New member
וואוו. קודם כל מזל טוב לאתר שאני זוכר אותו

עוד שהיה עובר
שעלה לאוויר בדיוק ביום של הופעה הראשונה של "לייב03" בהיכל התרבות ת"א ב-29/1103 שמיכל, נועם ואני חילקנו פלאיירים של האתר לקהל בהופעה בהיכל בינואר04 (שיש לי כמה מהם עוד). היה לי כיף לעזור בחלקי בהקמת האתר הזה. מחר הוא בן 4 אה?

tiaa1

New member
עשית את זה בגדול!!! ואולי אפשר גם

לקבוע איתה פגישה באיזה בית קפה?אפילו אני אגיע מירושלים....ואולי ,אם תרשו,נבקש את רשות "בית אביחי" לתת לנו את האולם הקטן????מיכל????זה בידיך

nizzan

New member
מיכל...

גם אני, כמו צחר, מכירה את האתר עד בשלביו הראשונים, לפני החיתולים אפילו
המון מזל טוב ליום הולדת 4 והמון ברכות על שיתוף הפעולה עם ריטה, אני יודעת שזו סוג של נבואה שהתגשמה.. (לצערי אני עובדת בראשון בשעה הזו אבל מבטיחה לבוא לקרוא)

michalm83

New member
תודה רבה לך,

ואלו שממש לא זמינים בשעה הזו, אני ממליצה בחום להשאיר לריטה בפורום הודעה/שאלה (וכו'), ואני אדאג שהיא תראה הכל...

pc girl

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

גדולות אתן! רק לצערי הרב הרב אני כנראה אגיע רק באמצע האירוח. בכל מקרה ח"ח על היוזמה, ותודה רבה!

מזל טוב ויום הולדת שמח ../images/Emo140.gif ../images/Emo212.gif

מיכל, תודה רבה על כל העבודה וההשקעה שלך באתר, ישר כח!!!

michalm83

New member
המלצה אישית...

ריטה תתחיל להתייחס להודעות מהסוף להתחלה (כלומר מההודעות הישנות עד לחדשות), לכן אני ממליצה בחום להתחיל מעכשיו לשלוח הודעות לריטה בכל נושא שתרצו... ולא לחכות לדקה האחרונה... תודה לכל התגובות, ותהנו ביום ראשון...

מיכל,

תודה על המאמצים
לא האמנתי שאי פעם יקרה דבר כזה וריטה תגיע להתארח באחד הפורומים.. כל הכבוד לכן
אני ישאיר הודעה אבל לצערי לא בטוחה שאני אוכל להיות נוכחת בפורום העת האירוח... בכל מקרה, שיהיה בכייף ובהצלחה לכולם!

למעלה