ריטה מארחת את עברי לידר

Dug E

New member
ריטה מארחת את עברי לידר../images/Emo13.gif

היום התקיים מופע סגור של חברת "comverse" בהיכל התרבות ת"א. במסגרת האירוע ריטה הופיעה ואירחה את ערי לידר. היה מצויין! ריטה עשתה פוני..או איך שהיא אמרה לי: "זה יותר דירוג"
..ממש יפה לה. פלייליסט (לפי הסדר): 1. עטוף ברחמים (גרסת ONE) 2. שרה ברחובות 3. אהבה גדולה 4. נוצה ברוח 5. מחול מטורף 6. ערב כחול עמוק 7. ימי התום (גרסת ONE) 8. זכיתי לאהוב (ביצוע מצויין עם עברי) 9. הכוס הכחולה (עברי לבד) 10. בוא (עם עברי) 11. חזיון מקומי (גרסת ONE) 12. חיה לי מיום ליום 13. תפתח חלון הדרן: 14. עד שתעזוב 15. רגע פרטי (גרסת ONE) 16. ילדים זה שמחה אין הרבה תמונות. גם מה שיש צולם רק בפלאפון שלי ולא במצלמה כי היא התקלקלה
. תמונות נוספות ובודדות (
) מחר. לילה טוב:)

Pomodoro

New member
צחר! ../images/Emo13.gif

איך אתה תמיד מצליח להיכנס להופעות הסגורות האלו?

היה מ-ד-ה-י-ם!!

טוב, קודם כל רציתי להגיד שהיה פשוט מדהים! זו ההופעה הראשונה שלי, ובהחלט היא לא תהיה האחרונה. ממש נהנתי במיוחד בשיר "נוצה ברוח" שממש ריגש אותי. אממ טוב זו ההודעה הראשונה שלי בפורום אז "ברוך הבא לי" ואני מקווה שאני ישתלב פה כי נהייתי מכור לריטה. טוב אני צריך לזוז לבגרות אז...שיהיה יום טוב לכולם - מאיר.

Dug E

New member
ברוך הבא מאיר../images/Emo24.gif

אביב- מאיר הסיבה שנכנסתי להופעה הזאת
.

petit

New member
היה יותר ממדהים../images/Emo168.gif../images/Emo59.gif

תמיד בהופעות היזומות האלה מדהים אותי מחדש איך היא מצליחה לסחוף את כולם למרות שהקהל לא ממש בחר וקנה כרטיסים ,אלה קיבל אותם ולא כולם בהכרח אוהבים אותה אלא פשוט באים להיות עם החבר'ה וכי זה בחינם. בכל אופן הופעה של שעה וחצי עם אורח פורח. יחסית להופעות האחרונות היא זהרה. מחוך חדש (יפהיפה),תסרוקת חדשה (לא מדהימה בכלל),שמלה סופנית וקול משובח.

petit

New member
צחר-מזכירה לך

יש לך פרוייקט. אתה יוזם אני מבצעת נראה אותך!

Dug E

New member
הן צולמו בפאלפון אז סליחה על האיכות

הירודה
.

Dug E

New member
ריטה ואיתמר../images/Emo47.gif

רק חבל שהסאונד של הגיטרה היה ממש חלש אתמול..בקושי שמעו אותו.

KING האחד1

New member
איזה באסה שלא הלכתי../images/Emo10.gif

בכלל לא ידעתי. צחר, מאיפה הכרטיסים? נשמעת אחלה הופעה:)

למעלה