ריטה נט- מה הסיפור מאחורי האתר

PRINCESS GINA

New member
ריטה נט- מה הסיפור מאחורי האתר../images/Emo35.gif

היום מצאתי בן דפי הרשת את המילים הנ"ל: "אתר www.ritanet.co.il כבר אינו אתר הערצה לריטה, הוא מצבה של אכזבה. "במקום שבו אתם נמצאים עכשיו עמד אתר ריטה-נט במשך 494 ימים, מחודש יוני 2000 ועד חודש אוקטובר 2001", כתב בן-פורת לבן על גבי כחול. ולטובת מי שרוצה לדעת מדוע האתר, שהיה גדול ומושקע, ירד מהרשת, צירף בן-פורת סאגה המגוללת על פני 13 דפים כחולים וכבדים, תרתי משמע, את גירסתו. בן-פורת, 19, כתב שם שהוא מעריץ את ריטה מאז גיל שש, ואת האתר לכבודה הקים בכיף ובאהבה. לאחת ההופעות שלה הגיע לבוש בחולצת טי שעליה מתנוססת כתובת האתר, הגיש לה פרחים וסיפר לה על בגאווה על מפעל ההערצה שלו. כמתנת יום הולדת של ריטה מהאתר, רכש כוכב על שמה (בימינו הרי אפשר לקנות גם חלקות אדמה על הירח). "קונים לך כוכב בשמיים, כוכב על שמך!" הוא כותב באתר. "תגידי תודה, יא כ***ת ט**ה!" (אפילו את המילים כפויית טובה הוא עדיין אינו מסוגל לכתוב במלואן, כאילו היתה זו קללה). העניינים, כפי שניתן להבין, לא הסתדרו כפי שציפה. בכל זאת, לחברות מסחריות, כמו גם לזמרות גדולות כמו ריטה, יש כמובן אג'נדה אחרת, שאינה מביאה בחשבון בהכרח פנטזיות של מעריץ. אז בן-פורת עדיין חושב שריטה היא זמרת ענקית, אבל הוא כבר אוהב אותה פחות, הרבה פחות. ואת האתר הוא סגר, כי להרגשתו, כבר לא מגיע לה אתר כזה." מישהו יודע מה באמת הסיפור מאחורי האתר המדובר? אני אני זוכרת את האתר, אבל אף פעם לא הבנתי באמת למה סגרו אותו... האם זה באמת נכון לדעתכם שבעל האתר קנה כוכב על שם ריטה
מחכה לתגובות...

ofek777

New member
זכור לי משהו... מעורפל ../images/Emo13.gif)

שגיא ניהל את האתר (אם זכרוני אינו מטעה אותי) ולא היה מרוצה מההתנהלות אבל זה ממש כבר לא רלוונטי ולא מעניין . וכן - הוא קנה כוכב לריטה

היה בלאגן

שגיא טוען שריטה הבטיחה לו עזרה בכסף (כי להחזיק אתר עולה כסף וכנראה גם הרבה) והוא אף פעם לא קיבל את הכסף שריטה הבטיחה לו. אז הוא כעס מאוד על ריטה, היו בלאגנים שם משני הצדדים (כולל התנהגות לא יפה כלפיו בהופעה), הפורום של האתר של שגיא תסס מאוד, וזה היה כמו כדור שלג אחד גדול מדי שלא היה אפשר לעצור אותו , חוץ מסגירת האתר. לפי הערכתי היה אפשר למנוע את קריסת האתר הזה גם בלי העזרה הכספית שהובטחה על ידי ריטה וזכתה להתעלמות מוחלטת מהליקון. אבל לא בוכים על חלב שנשפך.

vq95972

New member
מה זה התנהגות לא יפה בהופעה??

קשה לי להאמין שריטה מתלכלכת ברפש מהסוג הזה

עוד מישהו מכיר את הסיפור?

אולי לא ריטה מתלכלכת בדברים לא יפים, אבל קרו דברים לא יפים - ממש לא יפים ולא נעימים. כאלו שכואב אפילו להזכיר.

Dug E

New member
לא חושב שכדאי לפתוח פה את הנושא הזה

יש הרבה חילוקי דעות בעניין. בגדול-הציפיות שלו מההתייחסות והעזרה של ריטה לאתר היו בשמיים והוא יצא פגוע. כל הסיפור הזה ליווה רעש בתקשורת עם המון כתבות וראיונות של שני הצדדים וגם הסכסוך הגיע להופעות עצמן. זה היה אחלה אתר,עם כ"כ הרבה חומר ותמונות נדירות..ובאמת חבל לי שהוא נסגר. היום,ריטה סטאר מספק לנו את הסחורה לא פחות טוב מריטה-נט.

Dug E

New member
וכן,הוא קנה כוכב על שמה

הם הביא לה את התעודה וגם העלה אותה לאתר.

ofek777

New member
לגבי התמונות ...

הוא העביר את כל התמונות לשתי מעריצות (שכחתי את שמן כעת) הן עדיין ברות השגה

Dug E

New member
אתה מתכוון למקוריות?

כי את כולן יש לי על המחשב.

lichen2

New member
תמונות

רוב התמונות שייכות לגלית דיין מעריצה ותיקה.

ביחס לתמונות

הוא גם לקח תמונות מממעריצות אחרות, ללא אישורן..
מכירה את כל הסיפור, מה העלתם אותו עכשיו מהאוב??

yaeli 101

New member
לא רק

התמונות שהיו באתר של שגיא נלקחו מכל מני מקומות , חלקן מגלית, חלקן מאתר אחר שהיה קיים לפניו (גם טקסטים רבים שהיו כתובים באתר של שגיא נלקחו מאותו אתר שנסגר) לא מאמינה שהעלתם את נושא שגיא לכאן, לא חבל על הזמן של כולנו? שיהיה שבוע נפלא יעל

Dug E

New member
../images/Emo45.gif

באמת קצת מדכא לדבר על זה.. לפתוח נושא כזה רגיש שאף אחד מאיתנו לא רוצה לדבר עליו יותר מידי

yaeli 101

New member
לא אמרתי שלא

אני לא מכירה אותו, רק מכירה חלק מהעובדות שהיו. ויהורם יקירי - ידעתי שהנושא יגרום לך לכתוב משהו בפורום... שיהיה אחלה חופש פסח יעל

Dug E

New member
ליטל (אלא אם כן זו ליחן הפעם)../images/Emo3.gif

תעשי טובה אישית ותפתחי לעצמך משתמש. זה יהיה יותר ברור
. אשמח בכל אופן שתהיי פעילה יותר בפורום! ובמיוחד את ליחה!!

למעלה