ריטה שר לייב ב-one?

theone17

New member
ריטה שר לייב ב-one?

בתור אחד שמחשיב את עצמו לבעל שמיעה מוזיקלית די טובה, לא יכולתי שלא לשים לב שחלק מהשירים ב-one הם פלייבק וריטה עושה ליפסינג. למישהו יש מושג אם אני צודק?

Dug E

New member
רק בציפור זרה ובעבד של הזמן

ממה שאני שמתי לב. לא צריך שמיעה מוזיקלית כדי לשים לב לזה.

שיקיליי

New member
גם בשיר nessun dorma

אבל היא עשתה את זה בצורה כל כך מדויקת וטובה שרק חדי העין שמו לב לזה

לא נראה לי שריטה עשתה ליפסינג

מה שנראה לי זה שהשתיקו את הקול שלה ממהופעה והלבישו עליו את השירים שהוקלטו מחדש באולפן. ריטה היא לא זמרת שזקוקה לחיפוי על הקול שלה. יום טוב.

vq95972

New member
עשתה כמו גדולה.

לצערי זה בדיוק מה שהיא עשתה. היו קטעים בהם זה היה מאד בולט.

ויטרו

New member
תחשבו על זה, להופיע ערב ערב במשך

חודש ולשיר ב LIVE זה הורס את מיתרי הקול, וריטה היא לא אחת שעושה הנחות לעצמה כשהיא שרה, לדעתי יש מצב שבחלק גדול מהשירים יש ליפסינג ולא לייב. ריטה היא אחת ויחידה, אבל בסופו של יום היא בנאדם כמו כולנו ומיתרי הקול שלה לא עשויים מברזל והיא צריכה לשמור עליהם, לכן גם אם היא עשתה רק ליפסינג במופע, לא חושבת שמישהו יכעס עליה, נכון? גם לה מותר לנוח קצת

ללא ספק היא בן אדם

אבל אם היא לא יכולה לשיר ערב ערב (וזה הגיוני מאוד וגם לא בירא לשיר כל ערב בעוצמות שלה), אז שלא תשיר כל ערב , תעשה הפסקות ותתן הופעה אמיתית עד הסוף...

ויטרו

New member
לא נראה לי שהייתה לה ברירה

מופע כזה שהושקעו בו מליונים לא יכול לעלות פעם בשבוע ולכן לדעתי, זו הסיבה שהיא נדרשה להופיע ערב ערב, לא חושבת שנתנו לה את הזכות לערער על כך. אם זה היה תלוי בה, לא נראה לי שהיא הייתה סוחטת את עצמה עד כדי כך

glz

New member
תסתכלו ברשימת השירים בעטיפת ה DVD

כל שיר שרשום "הוקלט באולפני ......" מן הסתם לא בוצע בלייב.

Dug E

New member
../images/Emo31.gif

יכול להיות שכמה קטעים (מפשט או מילים בודדות כמו בעטוף ברחמים,שביל הבריחה וכו'..) או רק המוסיקה הוקלטה באולפן. חוץ מעבד של הזמן,ציפור זרה (זהו לדעתי) הכל בוצע בלייב.

vq95972

New member
מה אתהב מדבר

כמעט בכל שיר אפשר להבחין בחוסר התאמה מדויקת ב100% בין השפתיים לסאונד

Dug E

New member
מן הסתם הצילומים לא לקוחים מהופעה

אחת כך שאין התאמה בין התמונה לסאונד.

KING האחד1

New member
את "ציפור זרה" ו"עבד של הזמן" היא

שרה בפלייבק (נראה לי שזהו). זה מיותר, הדיון הזה, אתה לא חושב?

למעלה