ריטוש בבקשה

Shir136

New member
ריטוש בבקשה ../images/Emo13.gif

טוב, אז שוב פעם לא התאפקתי והחלטתי לבקש ריטוש לכמה תמונות
בעיקרון אני מעלה 3 תמונות, אבל הן ממש לא מחייבות, מוזמנים לבחור את התמונה שהכי קלה בשבילכם לריטוש
(הקטנתי את התמונות על מנת להעלות אותן, אז אני מצטערת אם האיכות נהרסה) לגבי הריטוש עצמו- אין בקשות מיוחדות. אם אפשר להחליק קצת את הפנים... כי צילומים ב-3 בלילה לא עושים איתי טוב
ואם זה אפשרי- להחליף את הרקע למשהו חלק (לבן או משהו, כאילו יש קיר מאוחריי), אבל זה כבר הרבה פחות חשוב. תודה מראש והמשך חג שמח. תותחים פה בפורום אחד אחד

CrazyBoi

New member
תודה אבל יש לי שאלה

איך אני מעלים את הרקע ושם לבן?? פעם ידעתי ומרוב חוסר שימוש בפוטושופ (בגלל הצבא הבעעעע הזה) שכחתי

Shir136

New member
ואו תודה רבה לשניכם ../images/Emo140.gif

ריטושים מצויינים כמו תמיד ! אהבתי.

Shir136

New member
מעולה ! ../images/Emo140.gif אפשר הסבר

על איך ריטשת את התמונה? כי היא נראית מרוטשת, אך לא בצורה מוגזמת. מין מראה טבעי ויפה כזה
שבת שלום

B o X e r

New member
תודה ../images/Emo140.gif

נחמד שזה מצא חן בעינך, בכוונה ניסיתי שהריטוש לא יהיה מוגזם ויראה טבעי עד כמה שניתן. לגבי הטכניקה אני חושב שה"סוד" הוא שימוש בפילטר Median ולא ב- Gaussian Blur להחלקת הפנים. והריטוש שעשיתי לתמונה בפועל היה: 1. העלמת פגמים בעור ע"י Healing Brush Tool. 2. שכפול שכבת התמונה. 3. שימוש בפילטר - Median י (Filter -> Noise -> Median) עם רדיוס של בערך 10 פיקסלים (לא כ"כ זוכר אבל בסוף אפשר לשחק עם ה opacity של השכבה עם זה נראה מוגזם, או למחוק ולנסות רדיוס שנראה לך מתאים). 3.1. על השלב הזה אפשר לדעתי אפשר לדלג, אבל בגלל שעשיתי אותו אז אני ארשום: הוספתי רעש (Filter -> Noise -> Add Noise) עם רדיוס 3, ואח"כ שוב השתמשתי בפילטר Median עם רדיוס נמוך של 1 או 2. 4.הוספתי מסכה לשכבה הזאת, את המסכה צבעתי בשחור, ועם מכחול לבן צבעתי את האזורים שרציתי להחליק (לחיים, מצח וכו'). 5.שינוי ה- opacity של השכבה עד שמתקבלת תוצאה רצויה. מצאתי סרטון ביוטיוב ששם הוא מבצע את השלבים: http://www.youtube.com/watch?v=G8omKlST_C4 מקווה שעזרתי, בהצלחה!

ארטית

New member
ריטוש ממש טוב

באמת נעלמו כל הפגמים ועדיין נראה טבעי! 2 דברים קטנים: הייתי טיפה מחדדת את התמונה. הייתי גם מורידה טיפה מהצהבהבות שלה. נראה מצויין!

B o X e r

New member
תודה!

אני חושב שניסיתי לחדד טיפה את התמונה, אבל בגלל שהמקור לא כ"כ איכותי זה היה בעייתי.

למעלה