ריטוש מזהב

lioralm

New member
ריטוש מזהב

שלום, אני לא מעוניין שיעשו לי ריטוש על תמונות אני פשוט רוצה לדעת איך אפשר להגיע לרמה של ריטוש כמו בתמונה המצורפת... בתודה מראש ליאור

Nienna17

New member
צריך לדעת לשחק טוב עם הצבעים

והכלים בפוטושופ. יש פה גם שימוש בהדגשת האור והצל שבתמונה - ישנן כל מיני דרכים לעשות את זה. בקיצור בשביל לרמה כזאת - רמה גבוהה ביותר, וזה דורש אימון וזמן. זה לא משהו שקורה בין לילה.

דוזן

New member
../images/Emo207.gif אור וצל- איך אפשר ללמוד את זה?

אני ממש רוצה לדעת איך אפשר ללמוד הצללות [כמו בפנים ובגוף, שקעים ובליטות שיוצרים צללים] ושזה יראה אמיתי
יש איזשהם מדריכים לזה? תודה

אם זה היה כ"כ פשוט לא היה פורום לזה ../images/Emo3.gif

אם תשים לב התמונה זה מקטלוג של ה. סטרן שזה חברה גדולה ומובילה, וברוב החברות שמציגות יופי יש קבוצה של גראפיקאים שעובדים על התמונות. ממדריכים אפשר להתחיל ולהתקדם הלאה, מדריכים זה תמיד טוב וחשוב כי תמיד לומדים משהו חדש, אבל עם זאת גם הנסיון והותק לא פחות חשוב (ניסוי וטעייה, או איך שלא כותבים את זה
). אישית אני חושבת שביו טיוב יש מדריכים או לפחות סרטונים מהירים של מרטשים טובים. אבל תזכור שמרטש טוב שעושה מזה כסף, רוב הסיכויים שאת הסודות הגדולים הוא לא ירצה לחשוף

דוזן

New member
אני בת ../images/Emo9.gif ו...

אני ממש מחפשת מדריכים או משהו שיתנו את ה"פוש" להבין איך להתחיל עם זה- צעד ראשון, אני פשוט לא יודעת איך לחשב, לדוגמה, את הטון של הצל ביחס לגובה הפרט בפנים\גוף של האובייקט. איפה הוא צריך להיות כהה יותר? בהיר יותר? פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל :(

למעלה