ריטוש / עיצוב קל בבקשה

עינבי XD

New member
ריטוש / עיצוב קל בבקשה ../images/Emo13.gif

היי
, אני חושבת שהעלתי את התמונה הזו כבר פעם לפורום, אך אני לא זוכרת איפה שמרתי את הביצועים שהכנתם לי. בכל אופן אשמח אם תנסו לעזור לי. אז ככה ; 1. אני צריכה שתורידו בבקשה את השיער על הלחי שצמוד לאוזן. 2. לתת גוון אחיד ומעט כהה לעור (התמונה ישנה והשתזפתי מאז חח) 3. להוריד את ה"שקיות" הקטנות שיש לי מתחת לעיניים, הפסים האלה .. 4. להבהיר טיפה את העיינים - לא לשנות צבע, רק להבהיר , שיתקבל גוון חום בהיר. 5. מהתמונה בהודעה הבאה לקחת את הפפיון האדום עם התות (למטה), לעשות אותו קטנטן ולשים על הראש בבקשה, קצת מעל האוזן. 6. להעלים את כתמי השמש מהגופייה (לא חובה, רק אם זה אפשרי. אם זה לא נראה טבעי לא לעשות) 7. לעשות אפקט של קרני אור ליד הפנים, אך לא על הפנים. 8. להעלים את החזייה איפה שרואים ליד בית השחי (לא את הכתפיות) בבקשה שלא ישימו לב שהתמונה עברה פוטושופ, עשו זאת כמה שיותר במקצועיות בבקשה. התמונה לא באיכות משהו, צולמה מפלאפון, אבל אני מקווה שתסתדרו איתה.
אני צריכה את התמונה עד יום שבת אז אם אפשר לעשות את זה מהר בבקשה
תודה רבה - רבה- רבה -לכל המנסים !

עינבי XD

New member
.............. D:

התעלמו בבקשה מסעיף 8 בהודעה הקודמת, ובמקום זה תנו גוון כהה יותר ומבריק לשפתיים.

האמתי

רציתי לנסות לערוך לך.. אבל עם כל ההוראות האלו.. זה מוריד את כל הפאן. סורי לא נראה לי ממש לעיניין כל הרשימה הזו של הבקשות.. טו מאצ'. אפילו אין לי כוח להתחיל לקרוא הכל

../images/Emo69.gif

את צריכה להבין שאני לא חייבת לך כלום ואני עושה את זה בשביל הכיף, וכשאת באה עם רשימה של דרישות.. זה לא לעיניין.

למעלה