ריטוש תמונה זה ממכר, אז מה עם עבודה?

זיו7

New member
ריטוש תמונה זה ממכר, אז מה עם עבודה?

מישהו מחברי הפורום עובד בתחום הריטוש או דומיו ? חיפשתי המון ובכל מיני ערוצים ללא תוצאה, מישהו יודע איפה אני יכול לרטש תמונות ולקבל על זה שכר גם ?

Smertonos

New member
hhhmmmmm.....

אני מסיים תואר II בתחום של עיבוד תמונה. זה לא בדיוק פוטושופ אבל זה לא כל כך רחוק.

Nienna17

New member
תחום הריטוש בארץ

הוא לא הכי גבוה, או לפחות לא מוחצן כמו נושאים אחרים. בחו"ל את תשימי לב שהביקוש לעבודות ריטוש הרבה יותר גדול, ורואים את זה. בארץ, אני מניחה שתוכלי לעבוד בשביל מאפרות/צלמים/מגזינים שונים. אבל, בשביל באמת לקבל שכר יציב מזה את תצטרכי תיק עבודות מאוד טוב, וכמובן לפרסם את עצמך. אני יכולה להגיד לך, מנסיון שלהתחיל לעבוד בארץ מ- 0 זה מאוד קשה. את מוצאת את עצמך מאוד מהר מחפשת עבודות בחו"ל - הרבה יותר קל. הייתי מציעה לך, בתור התחלה, להציע את שירותייך למאפרות/צלמים מתחילים. ותתחשבי בזה שגם ההוצאות שלהם די גבוליות.

זיו7

New member
תודה לכולם על ההתייחסות

אז אני מניח שריטוש בארץ זה חלק מעבודתו של ביצועיסט, שיש לו עוד תחומים שהוא אמור לכסות ולא ממוקד בריטוש..

Nienna17

New member
גם נכון

אבל בכל זאת אפשר לשאוף להצליח בתחום גם בחול, אפילו אם אתה נמצא כרגע בארץ.

זיו7

New member
Smertonos - תואר שני?

הבנתי שיש תואר ראשון בתקשורת חזותית (4 שנים) וגם הנדסאי תקשורת חזותית (שנתיים), אבל תואר שני בעיבוד תמונה? עוד לא שמעתי על תואר שמתיחס ספציפית לעיבוד תמונה,אלא לגבי עיצוב בכלל, תוכל לפרט?

למעלה