ריטוש :)

j u l i a 1 3

New member
ריטוש :)

הממ אוקיי אז התמונה צולמה בחורף והעובדה שאני אשכנזיה לא הוסיפה ולכן יצאתי נורא לבנה חחח תתקנו את זה קצת בבקשה >< וחוץ מזה תתפרעו... אה, ויש לי בקשה קטנה. אני יודעת שיש פה אנשים ששמים עבודות שלהם על תמונות מהפורום בתיק עבודות בכל מיני אתרים וכו'... אני לא ממש רוצה שתמונות שלי בבגד ים יסתובבו באינטרנט (הסיבה היחידה שאני מעלה לכאן זה כי אני יודעת שתוך יומיים זה יעבור עמוד חח) אז אם אתם רוצים לשים את הריטוש על התמונה הזאת בתיק עבודות לפחות תשאלו אותי לפניי... תודה :]

j u l i a 1 3

New member
ואם אתם כבר מרטשים... :p

חח מצאתי כרגע עוד תמונה שאני רואה בה פוטנציאל לתמונה נחמדה עם קצת עזרה מכם חח

shogile

New member
לזאת יש לי שני נסינות.... :)

פשוט כי בתחום הזה אני כבר יותר מתמצאת... הבדלים ממש קטנים בין תמונה אחת לשניה אבל שונים בהחלט :) הראשון...

delikat

New member
ניסיון שלי

שלום! אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי, הגיע הזמן לחזור! :)

shogile

New member
בבקשה, נסיון :)

לא נגעתי בכלום חוץ מהצבעים... מקווה שאת אוהבת! (ואם לא אז סלחי לי...אני לא הכי חזקה בעבודה על כל הגוף
)

הבעיה של התמונה מתחילה בזה בכלל בסיומת של

התמונה תמונות מהסוג הזה עדיף בכלל לא לשמור בסיומת gif

Evil Cupcake

New member
היא נראית מודבקת איפה שהגוף נוגע בשמיכה.

מזוייף כזה, נסה לבחור עם המגנטיות בעריכה. זה לוקח את הגוף כולו ולא משאיר חלקים ריקים.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo12.gif זה לא היה בכוונה להעליב

פשוט תמיד רואים את החיתוכים או את המחיקות ותמיד הוא טוען שהוא מהר, אז למה לא לשבת בנחת ולהשקיע בעבודה? אני חושבת שעבודה צריך להגיד כשהיא מושלמת, לא בחלקים, זה ה"כרטיס ביקור" שלנו בסה"כ..

klkar

New member
את מי העלבת בדיוק??? וכן,אני תמיד ממהר

מה לעשות שיש מלא מטלות,וריטוש תמונות אני עושה כשאני בהפסקה,מה שנקרא על הדרך. אוי לי אם הייתי מוציא ללקוחות תוצאות גרועות,רק להשכלה כללית כל ריטוש/תיקון תמונה לוקח בדיוק 5-7 לחיצות עכבר... שזה משהו בין 20-50 שניות,אמרנו מהירות???

Sweet Fantasy

New member
אנשים הפכו את זה ל"עקיצה" רק

ציינתי שזו לא הייתה הכוונה, אני אשמח אם תוכל דווקא לעלות תמונות מרוטשות וערוכות שכן היה לך זמן אליהן, אחרת מה הפואנטה? (אתה עושה חי עבודה והבנאדם שאתה מרטש לו, לא מרוצה) לא? וזו סתם עיצה, מאיך שאני רואה את זה, ובכלל אשמח לראות עבודות (עם זמן!!) שלך.

klkar

New member
Sweet Fantasy היקרה, (באמת)

לפעמים "עקיצה" יכולה להכאיב מאוד,ובלי שום קשר,אני ילד גדול,ועקיצה כזו או אחרת לא ממש משפיעה עליי,ועם כל הכבוד לאנשים כאן בפורום המרטשים,והמרוטשים,(איך זה נשמע אה ??)אצל רובכם זה מכסימום תחביב, אצל אחרים זה ממש עיסוק,ובשמחה הייתי מעלה תמונות מרוטשות,(ותאמיני לי שיש לי מה להראות) אבל יש איסור גורף לפירסום תמונות של לקוחות ברבים :( שיהיה לכם המשך יום מרוטש....

למעלה