ריטוש

Cry to the Sky

New member
ריטוש

אם מישהו יכול לעזור ולא לעשות מזה בדיחה בדיחה הפעם אני אשמח לריטוש בתמונה, אם אפשר להעלים את הקמט מעל המצח (שאני עושה פרצוף עצבני נהיה לי הקמט הזה), ולעשות את הפנים כהות יותר וגם את מה שרואים מהגוף, אם אפשר בבקשה שזה יראה טוב כי אני רוצה לשלוח את התמונה הזאת למישהו חשוב..

Cry to the Sky

New member
ועוד משהו קטן

לא יודע למה אבל המצלמה המעפנה הזאת מביאה רק פגמים בתמונות, אם אפשר לסדר גם את הגבה בצד שתהיה בצורה כמו שהיא צריכה להיות (כמו שהיא נראית במציאות יענו ישרה), לא יודע למה עם המצלמה אינטרנט הזאת זה קורה

Ninja

New member
../images/Emo5.gif אויש, נו. לא התמונה הזו.

Cry to the Sky

New member
ת'אמת?

שאהבתי דווקא את הריטוש הזה יותר, יענו רק את הצבע בפנים עצמם, אתה יכול לעשות את זה בלי כל החרטה של הצבע האפור בצדדים? ואם אפשר גם לסדר את הגבה בצד, רק שתהיה באותו קו כמו של כל הגבה עצמה שבאמצע, זה יהיה אחלה אם תעשה את זה ותפסיקו עם המשחקים כי באמת שאין לי כוח לזה כרגע.. תודה

Cry to the Sky

New member
זה היה קשה

לעזור עם התמונה במה שביקשתי עד כדי כך שהעדפת לכתוב את הכותרת הזאת וזהו? .. לא משנה

sunning

New member
חבל שאתה בא בגישה כזאת../images/Emo26.gif

אנחנו מתנדבים לעזור לאנשים כאן, ובאמת שהכי בכיף שבעולם כי אנחנו אוהבים את העבודה של הריטוש, אז יצא ואולי בפעמים הקודמות ששמת וגם עכשיו שמו תמונה מצחיקה אחרי שאמרת שלא, נו אז? סה"כ עזרנו לך והבאנו לך מה שבקשת בהתחלה, אז למה הגישה הזו? אז היית מחכה עוד קצת ואולי הייתי מתפנה לעשות לך מה שביקשת, סה"כ התכוונו לעזור לך אז למה אתה נותן הרגשה כיאילו חייבים לך משהו?

Cry to the Sky

New member
חס וחסה ושחר חסון וחלילה!

אני ממש לא בא בגישה שחייבים לי, אם יש מישהו שיודע להעריך עזרה שנותנים לו זה אני.. הקטע הוא שזה לא פעם ראשונה ולא פעם שניה, זה כבר פעם שלישית או רביעית שאני מעלה תמונה וזה או שאנשים לא מתייחסים או שהם חושבים שאותה בדיחה מצחיקה אלף פעם ומעוותים לי את התמונה עם כל מיני שטויות, חאלס הבנו זה הצחיק פעם אחת.. ואני מצטער אם קצת נשמעתי תוקפני או משהו אני פשוט בתקופה לא טובה ובסה''כ רציתי עזרה עם התמונה כי רציתי לשלוח אותה לאיזה מישהי שכל הזמן מבקשת תמונה שלי ואין לי אחת ממש טובה לשלוח לה, אז רק רציתי קצת להרשים אותה..

Cry to the Sky

New member
והנה תמונה קצת יותר נורמלית

מכל אלה ששמתי פה עד היום.. זה יהיה מזה סבבה אם אפשר כרגיל קצת להכהות את הפנים. (מהפדיחות שכל החדר הפוך הסתרתי את כולו מאחורה
)

Ninja

New member
יאללה, קח. מספיק להתבכיין.

תראה כבר כמה בקשות העלית. בהתחלה עוד עשינו לך בסבבה. עכשיו אתה סתם נודניק.

Cry to the Sky

New member
יופי, תמשיך עם הפלטפורמה הקומית המשעשעת שלך

די, חאלס אתה לא קולט? זה כבר לא מצחיק מה לא ברור? סבבה שעשית לי טובה, אם זכור לי נכון גם בכל הפעמים שעזרת לי אמרתי תודה נכון? אבל שאתה מנסה לעשות ממני בדיחה עם כל מיני עיוותים בפרצוף אתה מצפה שאני לא אכעס? (כן נודניק במילים שלך, בטח מה שתגיד), קיצקוץ אתה לא רוצה אל תעזור, אם מישהו אחר יוכל לעזור ולרטש זה יהיה מעולה ומאוד יעזור ואני כמובן יודה לו מאוד.

Ninja

New member
"איחלתי לחייל בהצלחה בהמשך תפקידו." ../images/Emo195.gif

Ninja

New member
אם זה לא ברור ../images/Emo26.gif נודניק = אף פעם לא מרוצה

Cry to the Sky

New member
רגע

אני היחיד שביקש פה כמה פעמים לרטש לו תמונות? בגלל זה אני נודניק? לא שאני יבין.. יודע מה? רק בשביל להוכיח לך שאני ממש לא כזה אני לא ישגע אף אחד פה יותר בין אם ירטשו את התמונה הזאת בסוף ובין אם לא..

Ninja

New member
../images/Emo4.gif לכל הריטושים שהוצעו לך, תמיד היו הערות.

החלפת תמונות ובקשות שוב ושוב. זו הייתה הפעם הראשונה - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1858&MessageId=126393615 זו הייתה הפעם השנייה - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1858&MessageId=126530542 ועכשיו יש שרשור זה. היו ריטושים שנעשו עבורך ברצינות ושוב החלפת תמונה. מתי כבר תהיה מרוצה ממה שהתנדבו לעשות עבורך

Sweet Fantasy

New member
וזהו

ובאמת, כדאי שתתחיל להעריך פה קצת את העבודות של האנשים, זה הזמן הפנוי שלנו ואנחנו עושים את זה בכיף. אין בעיה שיש לך כל הזמן בקשות, אבל מצטערת לאכזב אותך כל התמונות שהעלית עד כה ""קחו את זו היא יותר נורמלית מההיא" "בעצם תעשו את זו, בהיא עדיין לא הסתפרתי" וכו.. לדעתי כולן נראו אותו דבר, אתה רואה את עצמך אז זה נראה לך שונה, לנו כל התמונות נראו "אותה הגברת בשינוי הדרת" רק שפעם זזת ימינה ופעם שמאלה, רוצה לעלות כמה תמונות ויתיחסו אליהן? לפחות תאתגר את האנשים במשהו שונה. (ורצויי איכותי)

למעלה