ריטלין

go bananas

New member
ריטלין

שלום לכולכם! זאבי החמוד משולב כיום בכיתה א רגילה כל יום עד השעה 12:00, ואז הוא בכיתת תקשורת עד שלוש. חיכיתי מתחילת השנה שהמורה תגיד משהו על ריטלין, ואכן שיחת הטלפון הגיעה. הפשוש פשוט לא ממוקד, חולם לו על מטוסים ורובוטריקים ולא שומע שהמורה אומרת להוציא מחברת מהתיק. יושבת לידו כל היום סייעת וחוזרת על כל דבר שהמורה אומרת כדי לודא שמשהו נכנס לשם. הרעש הכי קטן מוציא אותו מהריכוז מיד. זה לא בא אלי בהפתעה... ברור לכם שאני מצפה להצעות לאלטרנטיבות לריטלין. אני רוצה לנסות כמה דברים לפני שאני מרימה ידיים ומסכימה לזה. תודה אילנה

נעמה6769

New member
ריטלין

אני ניסתי פרחי באך -כי ריטלין לא עזר... אנחנו משתמשים בפרחי באך כבר כחצי שנה ואני מרוצה מהתוצאות.

razgalili

New member
על איזה פרוטוקול הילד היום?

האם הוא מקבל B12? שמן כבד דגים? אלו שתי התערבויות שיכולות להעלות ריכוז ויכולת שיכלית.

נעמה6769

New member
ריטלין

הוא מקבל רק את פרחי הבאך .וכעת הוספתי שמן דגים וויטמין E בצורה נוזלית.אני מרגישה שאני מפספסת משהו ... מה זה שמן כבד דגים-ובמה הוא שונה משמן דגים-ולגבי ה B 12 האם צריך לבדוק קודם את הרמה בדם? אצלו יש בעיה של חרדות -על רקע מעברים ממקום למקום,ועל רקע שדורש תשומת לב מלאה. נעמה

JacobSk

New member
הייתי שוקל את השימוש בDMAE

אבל תוסף הזה אפשר להשתמש אך ורק שאין בעיה עם תיקים אפלפסים. למוצר יש שם ריטלין טבי.

הבן שלי בן 6.5 שוקל 25 קילו ניסינו את כל

סוגי הריטלין וכל הסוגים היו עם תופעות לוואי כמו פחדים, חוסר תאבון, שינויים במצבי רוח וריבאונד חזק מאוד. כרגע מקבל רק אבץ (הינו בפרוטוקול שנתיים וחצי). רז, B12 איזה מינון מומלץ לתת?שמן כבד דגים- מה המינון המומלץ? יעקב, תוכל להרחיב קצת על המוצר ומה המינונים? תודה

מינון שמן דגים

יש מחשבון במאמרי הפורום. אאלט הכמות המומלצת היא 1 גרם חומר פעיל לכל 10 קג משקל גוף. לוקח כמה חודשים לראות תוצאות.

לתמי

האם ידוע לך אם שמן פשתן (אומגה 3 +אומגה 6) יכול להוות תחליף לשמן דגים? האם אין צורך באיזון בין אומגה 3 ואומגה 6, איזון שמופר כאשר נותנים שמן דגים מהחי?

razgalili

New member
B12 ושמן כבד דגים

שמן כבד דגים אפשר לקנות מיעקב, הוא יכול להגיד לך לפי המשקל של הילד איזה מינון הוא יכול לקחת מאיזה מוצר. B12 - מדובר בטיפול של זריקות של מתילוקובלמין mB12 שאותם צריך לקבל במירשם מרופא. הזריקות מחוללות פלאים אצל הרבה ילדים. כדי להצליח עם הזריקות צריך לעשות דיאטת לֹGFCF. למרות שמרבית ההורים מפחדים להתחיל בזה (זריקות, רופא, דיאטה) הרי שמדובר באחד מהטיפולים החשובים והיעילים ביותר שיש לנו ומאד כדאי לעשות את המאמץ ולהתחיל.

למעלה