רייז מינימלי

DrKasperrrr

New member
רייז מינימלי

שאלה: בליינדים 10 20, העלאה ל 80 מישהו עם 100 אחריו עושה אול אין, מה הרייז המינימלי הבא?

ראסטה2

New member
אי אפשר

לעשות עוד רייס אם זה האולין שלו בשביל לעשות עוד רייז על האולין צריך שהאולין יהיה פי 2 לפחות מהרייז האחרון

לא הבנתי משהו

שחקן א מעלה ל-80 שחקן ב נכנס אול אין ב-100 שחקן ג - ? לא יכול להעלות? לא נשמע לי הגיוני...

ג. יכול לעלות

שחקן ג יכול לעלות כפול מהבט האחרון (במקרה הזה הרייז 200 ) אבל אם ג רק שילם את 100 אז .א. משווה ת20 (א. לא יכול לעשות רייז על האולין ) ופותחים פלפ

DrKasperrrr

New member
אולי זה לא היה ברור

יש יותר משני שחקנים, נניח 5 שחקנים שחקן א' שם סמול בליינד 10 שחקן ב' שם ביג בליינד 20 שחקן ג' מעלה ל 80 שחקן ד' שם אול אין (אני לא רושם מעלה כי רשמית זה לא נחשב רייז) ל 100 מה המינימום רייז של שחקן ה'?

ראסטה2

New member
אני זוכר מקרה

כזה בקזינו ואם האולין לא כפול מהבט האחרון אי אפשר לעלות על האולין

DrKasperrrr

New member
בטח שיש אפשרות להעלות

לכל שחקן חייבת להיות האפשרות להעלות לפחות פעם אחת המקרה שלך נכון רק אם כל שאר השחקנים השוו את ה 100 אז השחקן ששם 80 לא יכול להעלות..

DrKasperrrr

New member
בטוח במאה אחוז?

יש עוד מישהו שיכול לאשר את זה? יש עוד תאוריה ששמעתי שהרייז הוא ל 140 מכיוון שהעלאה ל 100 לא נחשבת העלאה אז המינימום רייז נשאר אותו דבר. ותאוריה נוספת היא שהרייז המינימלי הוא ל 180 מכיוון שהאול אין כביכול הגדיל את הרייז האחרון ולכן עשה רייז מ 20 ל 100 והמינ רייז הבא הוא ל 180. מה שאתה אומר נשמע לי הכי הגיוני, אבל עדיין, אני לא בטוח ב 100% לגבי זה.

ד י נ מ י

New member
רייז

אם שחקן ד עושה אול אין 100- זה לא נחשב כרייז כי הוא לא חוקי. שחקן ה' יכול לעשות רייז כמובן שהמינימום זה 140. שחקן ג' עשה רייז ל 80 כלומר 60 מעל הביג. הרייז החוקי המינימלי מעליו זה 60 מעליו כלומר 140. אם כולם משווים ל 100 עד לשחקן ג', זה אומר שהוא לא יכול לעשול רייז נוסף והוא יכול רק להשוות ל 100. זה החוק לגבי רייזים ורירייזים.

inteli

New member
../images/Emo45.gifצודק, התבלבלתי. מדובר על פרה-פלופ.140.../images/Emo9.gif

למעלה