רייטינג טקס האוסקר - הנמוך ביותר

gadgad0

New member
רייטינג טקס האוסקר - הנמוך ביותר

מאז החלו למדוד רייטינג לטקס (1974).

gadgad0

New member
HBO חנכה את ערוץ היו-טיוב שלה

ובו, בין היתר, פרקים מ-In Treatment.

gadgad0

New member
כמה עזיבות במקום העבודה של אסף

נעמה פרפל (מנהלת תחום הדרמה ביס) ושירי שוביץ-הדר (מנהלת ערוץ יס ישראלי) מחפשות עבודה חדשה.

flymy

New member
איך רשת מתכננת להפסיק את נאחס הפורמטים שלה?

אחרי הכישלונות של גריז, תוצאות האמת ותשיר את זה (שמאנם לא שודרה, אבל אם תשודר תיכשל אף היא) - איך רשת מתכננת להפסיק את נאחס הפורמטים המטופשים שהיא רכשה? ברכישת פורמט שעשועון. נוסף. אין ספק ששעשועון עם גלאי אמת יג'בר לערוץ 10 ת'צורה. ריקי לייק איז אין דה האוס!

gadgad0

New member
בניגוד ליתר, השעשועון הזה הולך להיות להיט ענק

זהו שעשועון מציצני ברמות הכי חודרניות, הוא הולך לקבל הרבה רעש תקשורתי עקב זה. הגירסה הקולומביאנית המקורית של השעשועון, אגב, הורדה מהאוויר לאחר שאישה שם הודתה בשידור בהזמנת רצח (ונמצא שלא שיקרה...).

PopPy

New member
Been there, done that

מישהו זוכר את "החטא ועונשו" של קיציס ופרידמן בביפ?

gadgad0

New member
ביפ ערוץ נישה זנוח, ערוצשתיים הוא מה

שהסוציולוגים אוהבים לכנות "מדורת שבט". תת-תכנית כמו "מונית הכסף" הייתה נכשלת בכל ערוץ נישה. בערוצשתיים היא להיט.

PopPy

New member
גם נכון.

אבל אני נוטה להאמין ש"החטא ועונשו" הייתה ותהיה טובה יותר, קיצונית יותר ומצחיקה יותר מהפורמט ההזוי של רשת. מיום ליום "רשת" הופכים להיות טלעד. בפעם הבאה במקום לוותר על זכיינית אחת עדיף שיפרידו את ערוץ 2 לשני ערוצים שונים, קשת ורשת. ככה במקום לברור את הזבל בכמה ימים בשבוע ולהתעלם מהימים האחרים, אפשר יהיה למחוק את "רשת" מרשימת הזיפזופ ולנבור בערימות הזבל ב"קשת" לטובת הדברים הראויים הבודדים שמשודרים בה. בכלל אני חושבת שמזמן ראוי היה לתת ערוץ לכל זכיינית. מצד שני אני גם מפנטזת על איזה ABC/NBC/CBS ישראלי, וגם קצת רכש איכותי מחוץ ליס/הוט במקום עודף שעשועונים, תוכניות בידור שלא באמת מבדרות ותוכניות תחקירים למיניהן. ואיזה לייט נייט ראוי לשמו לקינוח, כמובן.

flymy

New member
איחוד של רשת וקשת קרוב מתמיד

ולא "קרוב מתמיד" שאומרים כל פעם. אלא קרוב ברמת דיבורים. זה מה שמחוייב מציאות. רעיון הזכייניות היה חכם והצליח להרים פה תעשייה, אבל הגיע הזמן שיהיה ערוץ 2 אחד מול ערוץ 10 אחד. זה ייעל את ערוץ 2 ויגביר את התחרות.

PopPy

New member
אוי לא.

זה יוביל איתו בטח עוד קמפיין דביק ומחליא סטייל "2 זה תמיד ביחד". אני חושבת שזו סתם הפאניקה מהישרדות שמדברת, זה בכלל מותר במסגרת המכרז? הרי דובר על שתי זכייניות שייתחלפו ביניהן בימי השידור.

למעלה