רייטינג סופ"ש: נולד לשרוד

רייטינג סופ"ש: נולד לשרוד

אכזבה לערוץ 10 וניצחון לקשת בקרב הרייטינג של אמש. 14.9% לפרק הפתיחה של "הישרדות", 22.7% ל"נולד לרקוד" http://b.walla.co.il/?w=/3050/1209835 אוף!! מוזמנים לשרשר כתובות לכאן

efif1212

New member
אבל תחשבו ככה-

22.7% לפתיחת תוכנית בקשת זה נמוך יחסית, כמו שהיה כתוב. מה שלדעתי מהווה גורם חשוב ברייטינג זה שלכל בית אב בישראל יש ערוץ 2, 99%, אבל לא לכולם יש את ערוץ 10... אז לאלה שיש רק ערוצים 1 ו-2, ברור שהם ראו את נולד לרקוד...לדעתי זה אחד הדברים שגרמו לזה להיות כזה הבדל...

lauBSter

New member
רייטינג נמדד רק בבתי אב שיש להם את כל הערוצים

הבסיסיים. זה לא יהיה הוגן אם ימדד הרייטינג למי שאין כבלים/לווין ואז 99 אחוז מהזמן שלו יצפה מן הסתם בערוץ 2.

באראס

New member
זה ממש לא נכון

הועדה למדרוג מעדכנת כל 3 חודשים את משפחות הפיפל מטר שאמורות להיות מדגם מייצג של האוכלוסייה היהודית בישראל

השורד

New member
נולד לרקוד זה כמו תחרות בלט משודרגת

מי רואה את השעמום הזה, מי?! אחת הטעויות לדעתי היא שלקחו חומר של פרק אחד ומתחו את זה לשני פרקים. היו יותר מדי קטעים מתים בפרק בגלל זה. עוד טעות - שהתחילו עם 20 מתמודדים. יותר מדי. קשה להבין ככה מי זה מי. וגם "אי המתים" כבר נשמע רע - אם מישהו עף הוא עף. לא הוגן מבחינת יתר המשתתפים פתאום להחזיר אותו בשלב מאוחר יותר. אבל כבר נעשו דברים יותר לא הוגנים בגירסא האמריקאית... וכל עוד זה מוסיף לעניין אני בגדול בעד.

השורד

New member
עוד טעות היא הליהוק של גיא זוארץ

צריך מישהו כריזמטי ועם התלהבות של שדרן ספורט. אין לו את זה.

omer719

New member
תכלס.. הרי זה היה ברור שנולד לרקוד יזכה

גם מהסיבה שזה קשת , וערוץ 22 , וגם בגלל שזה תוכנית "חגיגית" ,הכניסה לאולם וכל זה. וגם זה שידור חיי עם אסמאסים , עם פורמט שפועל כבר 2 עונות , זה היה ברור שהם יזכו לרייטינג גדול , אבל הישרדות אכן הורידה אותם מהרייטינג הקבוע שלהם שעומד על 25 בערך. ו15% זה אכן מכובד , נחכה לפרק הסיום , אולי זה יביא יותר.

הרייטינג../images/Emo70.gif

זה הדבר הכי חשוב שהאנשים הבכירים בערוץ 10 מסתכלים עליו. בשביל שתוכנית כזאת יקרה תשרוד, הרייטינג צריך להיות טוב. בפעם הקודמת שהערוץ השקיע סכום דומה לפרק, ביטלו את התוכנית אחרי שני פרקים (THE SHOW). אתמול הרייטינג היה 23 אחוז לערוץ 2 לעומת 15 של ערוץ 10. לצערי אני חייב להגיד שבשביל שתוכנית יקרה כזאת תחזיק מעמד עוד עונה הרייטינג חייב להיות גבוה יותר. הם לא משקיעים מעל 100 אלף דולר לפרק בשביל רייטינג כמעט זהה לרייטינג של קרב סכינים\לרדת בגדול. אם הרייטינג יירד בפרק השני אז אני מציע לערוץ 10 להעביר את התוכנית ליום אחר כדי שאולי יצליחו להציל ממנה משהו. לבטל אותה הם לא כי גם ככה הם השקיעו את כל הכסף.

כתבתי הודעה עכשיו...

בנושא. צריך להעביר אותה לשרשור הזה. וכרגע קהל הצפייה המרכזי הוא אנשים שרואים תוכנית כלשהי עם נולד. אי אפשר לנצח את זה עם משהו חדש (לא משנה כמה הוא מעניין). היו צריכים לשים את זה מול רק בישראל (אולי) או פספוסים או משמורת. כמובן שזה לא נוח לאמצע שבוע אבל אין מה לעשות...

אני חושב שזה שטות

כל מי שראה עונה אחת של השרדות, בטוח צפה בתוכנית והכריח את כל המשפחה לצפות איתו. אני חושב שאחוז משקי הבית שצפו בתוכנית הוא לא פחות מ-20%. בכיתה שלי יותר מחצי צפו.

למעלה