ריימיק של "מוות אכזרי" יוצא ב-2006

elenwee

New member
ריימיק של "מוות אכזרי" יוצא ב-2006

סם ריימי יפיק אותו כי הוא לא רוצה שיפיקו ריימיק ויהרסו את סדרת המופתים הזאת. יש שמועות שנראה את שון וויליאם סקוט כאש... מה דעתכם?

א- שון וויליאם סקוט??

מה רע בשחקן המקורי ברוס קמפבל? הוא עדיין צעיר מספיק כדי להיכנס לנעליו של אש! ב- אני בטוח שזה יהיה רימייק מצויין כל עוד סם ריימי יפקח עליו עין ועם האפקטים של היום יהיה אפשר לעשות דברים טובים יותר מאשר לפני 16 שנים

milkshakit

New member
../images/Emo99.gif מגניב! ../images/Emo85.gif

אבל שון וויליאם סקוט? למה דווקא הוא ? למה שברוס לא ימשיך ? הוא הכי מתאים

elenwee

New member
אם כל הכבוד...

ברוס הוא דיי זקן (בכל זאת עבר הרבה זמן,היום הוא איזה בן 46) שון וויליאם סקוט גם לא בן 20 אבל הוא יותר צעיר מברוס באיזה 18 שנה... אני בכלל רוצה מוות אכזרי 4... באסה...

milkshakit

New member
אז מה אם הוא בן 46 ../images/Emo85.gif

יש יותר מבוגרים ממנו שמשחקים... וחוץ מזה, למה דווקא שון ? אני חושבת שהוא ממש לא מתאים לשחק תפקיד כזה. והלוואי שהיה מוות אכזרי 4, אבל כמה אפשר
חוץ מזה זה כמו מוות אכזרי 4 כזה

שחר המתים לא היה מאכזב

וגם לא המנסרים מטקסס. לפי דעתי כל עוד סם ריימי יפקח עין על הסרט הוא ייצא טוב

elenwee

New member
שחר המתים החדש ממש גרוע...

לא מפחיד.. יותר מעיק... את המנסרים מטקסס המחודש לא ראיתי אבל אני בטוחה שזה טוב כי ראיתי את הטריילר. אם סם ישגיח ההפקה לא תהרס... אתם חושבים ששון חתיך כמו ברוס בצעירותו?

elenwee

New member
שחר המתים החדש ממש גרוע...

לא מפחיד.. יותר מעיק... את המנסרים מטקסס המחודש לא ראיתי אבל אני בטוחה שזה טוב כי ראיתי את הטריילר. אם סם ישגיח ההפקה לא תהרס... אתם חושבים ששון חתיך כמו ברוס בצעירותו?

Nino Schibetta

New member
תגובה שלי בנושא...

אין ספק ש"מוות אכזרי" הוא אחד הסרטים הגדולים ביותר שנוצרו אני לא חושב שרימייק יכול להתקרב למקור. אני גם לא מבין מה הבעיה בברוס קמפבל שיחזור להיות אש ? מה זה הדיבורים האילו שהוא זקן ? הרי רק עכשיו מדברים על זה שיהיה סרט "פרדי נגד ג'ייסון נגד אש" וברור שרק ברוס קמפבל יכול לשחק את אש בסרט הזה, אז למה שבגרסת הרימייק הוא לא יהיה גם ? בכל מקרה, מצפה מאוד לרימייק.

למעלה