רייסים ביבנה

nevada

New member
רייסים ביבנה

הייתי ביום חמישי שעבר ביבנה ולא מצאתי את המרוצים. האם אתם יכולים להסביר לי היכן זה בדיוק ובאיזה שעה לבוא? NEVADA
 

baryb

New member
תעקוב אחרי ההוראות שלי...

קודם אני ממליץ לך להגיע לנמל. משם יוצאות שיירות ופשוט צריך לתפוס מישהו עם אוטו לא מהיר , ויש כאלה, וסע אחריהם ליציאה לכביש 4. תעלה על כביש 4 עד שתגיע ליציאה לכיוון שורק ויבנה. תעלה שם, קח שמאלה ושוב שמאלה לכיוון תחנת דלק ושם כולם נמצאים.
 

nevada

New member
רק עוד משהו קטן

בכניסה ליבנה ושורק, פונים שמאלה (ליבנה) *ומייד* שמאלה? או ממשיכים ישר ופונים שמאלה? של מי התחנת דלק? באיזו שעה להגיע? סליחה שאני שואל כל כך הרבה, אבל אני מגיע מרחוק ולא רוצה לנסוע סתם. בתודה מראש, NEVADA
 

baryb

New member
תרשום לך איך להגיע.

אתה ממשיך בכביש 4 עד הפניה ימינה ליבנה. יש שם מחלף שיוצא מהכביש לכיוון יבנה ושורק. תגיע לרמזור בקצה וקח ברמזור הזה שמאלה. ברמזור הבא אחריו קח שוב שמאלה ותגיע לתחנת דלק של ``אלון``. תמשיך ישר יש שם כיכר, תעבור אותה וכבר תראה הכל. מומלץ להגיע בסביבות 12 ורבע ככה אפילו יותר. המלצה אישית שלי: תגיע קודם לנמל ת``א ורחבה שם ליד רידינג. אי אפשר לפספס אותה.
 
למעלה