רייקי בהריון

בבוצי

New member
רייקי בהריון

יש לי שאלה - האם מותר לעשות טיפול רייקי בהריון ? האם מותר לשים לאורך זמן את הידיים על הבטן באיזור הרחם? האם הרייקי יכולה להזיק לעובר או להשתרשותו בתחילת ההריון?

Anabel74

New member
למיטב ידיעתי מותר.

הרייקי היא אנרגיה טהורה של אהבה ואינה לא יכולה להזיק כמו כן מעצם היותה אינטיליגנטית היא מגיעה ומטפלת במה שדורש טיפול. אני אישית עשיתי רייקי לאחיינית שלי עוד כשהיתה בבטן אמה והיא נולדה תינוקת בריאה ומלאת מרץ. מצרפת קישור לדיון בנושא (בעד ונגד וכל מה שבאמצע) שהתקיים לא מזמן ויכל להיות שיעניין אותך. שיהיה בהצלחה ומקווה שעזרתי.

magda

New member
בבוצי בהחלט מותר לעשות רייקי

בהריון יש לנו בפורום רייקי מבוגרים כמה תינוקות רייקי שיצוא מפותחים מאוד אחרי שקיבלו המון רייקי. רייקי זו אנרגיית חכמה ,של אור ואהבה שלא מזיקה. המון אהבה

היי, והנה לך עוד תשובה....

אינני יודע אם ידוע לך, אבל מסתבר שלא כל המאסטרים מלמדים בדיוק נמרץ את אותו הרייקי, ואת אותן התנוחות, ואת אותו ה"מותר" וודאי שלא את אותו ה"אסור"........ ולכן תלוי על איזו "אסכולה" נופלת שאלתך...... ראיתי את השאלה שלך גם בפורום למבוגרים, ושם קיבלת תשובות מסוג מסויים, אתן לך נוספת, מאסכולה מעט שונה, וכך גם התשובה
ובכן, לא מקובל לתת רייקי לאף תהליך בהתהוות ! לא להתקף לב....עד שתוצאותיו נעשים ברורים לעיין, ולא בשעת ניתוח, ולא........להריון - עד לחודש שלישי !!!! עד שההריון "נקלט" בבטחה...... יש מאחורי זה תפישת עולם שלמה, המדברת על זכות ה"בחירה" של המטופל. ממש כפי שלתאוריות האחרות יש תפישת עולם העומדת אחריהן...... אז......שמעת את כולן כעת, מכל צבעי הקשת, וכעת, פעל לפי זו שמרגישה לך יותר..... בהצלחה בהריון ובלידה, שלך,

למעלה