רייקי 1

No Name 123

New member
רייקי 1

שלום, אני מעוניינת להירשם לקורס רייקי 1. הבעיה היא שבשל קוצר בזמן, אני יכולה להגיע רק לקורסים שנערכים ביום שישי. ראיתי שיש מקומות שמעבירים קורסים בימי שישי, וביניהם מצאתי את: מעיין האור של נמרוד קדם, ובת שבע - מרכז רוחני הוליסטי ברעננה. האם המקומות האלה מומלצים? האם יש לכם המלצות על מקומות בהם כדאי לעשות את הקורס (ביום שישי) באיזור המרכז? תודה.

Anabel74

New member
קודם כל ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שאת מעוניינת ברייקי. אני אישית לא למדתי אצל נמרוד אבל מכירה כמה שהשתתפו בקורסים שלו ושהיו מאוד מרוצים. אני מציעה שתתקשרי ותדברי איתו באופן אישי, תראי אם יש חיבור בינכם ולפי זה תחליטי. לגבי יום שישי, אין לי מידע ממוקד אבל יכולה להפנות אותך למקומות בהם מלמדים רייקי או לרשימה של מאסטרים שמלמדים גם ואני בטוחה שחלקם מעבירים גם קורסים בימי שישי.אם את מעוניינת פני אלי במסר פרטי. בהצלחה! אשמח לשמוע איך היה ואת מוזמנת תמיד שאול ולהשתתף בפורום .

אני רוצה להשתתף בקורס רייקי

אמרו לי שיש מרכז בגבעתיים. אני לא יודעת את שם המרכז והיכן הוא נמצא, אם מישהו מכם מכיר אשמח אם תכתבו לי, וכמובן האם המרכז הזה מומלץ. בנוסף רציתי לשאול האם יש מקומות מורשים לעסוק ברייקי?

Anabel74

New member
לא מכירה

את המרכז המדובר בגבעתיים.אולי הוא חדש ולא הספקתי לשמוע עליו מניחה שאפשר בקלות לברר ב144 או באינטרנט. מי שמוסמך לטפל ברייקי הוא מי שלמד רייקי אצל מאסטר. מי שמוסמך ללמד רייקי הוא מי שהוסמך להיות רייקי מאסטר במסלול של לימוד ולא רק טיפול באחרים. בדרך כלל המטפלים מטפלים או מלמדים באופן עצמאי ו"המוסדות" מלמדים בעיקר.

Anabel74

New member
ישנם מטפלים בלוחות הפורום אגב

וגם בקישורים המומלצים מופיעים רשימות של מאסטרים, אשר בוודאי תוכלי למצא מישהו מהם מאזור מגורייך בהצלחה וברוכה הבאה לפורום!!!

ראשית תודה על הברכות. רציתי לשאול

האם צריך לעסוק ברוחניות בכלל על מנת שהרייקי יפעל ויעזור? והאם מישהו שלא עסק עד היום בנושאים רוחניים כאלה או אחרים יכול להתחבר לרייקי על מנת שהרייקי אכן יעזור לו? תודה ושבוע טוב

Anabel74

New member
כל אחד יכל לעסוק ברייקי

עצם זה שבחרת ללמוד את זה מראה שיש בך הפתיחות והכוונה וזה כבר המון! ההתעניינות שלך מלכתחילה מראה את ההתקרבות אל הרוח וצריך להתחיל היכן שהוא לא? רייקי זו דרך טובה לכך ואני ממליצה על כך בחום! אני זוכרת שהיה לי קצת קשה בהתחלה עם הרעיון של הרייקי (גם הגעתי עם רקע ראילי לחלוטין) וחשבתי שלא אצליח להתחבר, אבל כשמתנסים רואים שזה אכן קיים ועובד ובהמשך ממש הרגשתי כמו קוסמת קטנה ושמחתי שלמדתי את זה מאוד.

ofirush 14

New member
../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה, קודם כל =) אני מסכימה עם הדברים שנאמרו למעלה, ויכולה להוסיף מעצמי. אני למדתי רייקי בכיתה ג' (או בסוף ב', לא זוכרת), ולפני זה לא היה לי אף קשר לרוחניות או למיסטיקה, כי בת כמה הייתי? שבע וחצי? שמונה? גם בקושי =) אז למדתי, ובאמת הרגשתי מיוחד כזה. כי אתה ילד קטן, שיש לו יכולת ריפוי עצומה. זה שייני ^-^ חג שמייח, אגב.

למעלה