רייקי

קטיה 007

New member
רייקי

בנות יקרות (וגם בנים)!! שבוע שעבר התחלתי ב"טיפולי" רייקי על מנת לנסות ולחזור לשגרה אבל עם מצב רוח. הגורם להחלטה נפל לאחר ההבנה של ההודעה האחרונה שלי על הלחץ שאני נמצאת בו והסימנים שהתחילו להתגבר כמו: חוסר חמצן, פחד ממקומות סגורים ועוד. בתחילת הטיפול סיפרתי מה עבר עליי בתקופה האחרונה ולמה הגעתי אליה כמובן שהכל סופר בבכי (שגם כן החל להופיע יותר מתמיד) אבל... החשוב לי לספר לכן מה הרגשתי בהמלך הרייקי. המטפלת ביקשה ממני לצעום עיניים ולדמיין שאני נמצאת בחוף הים לבדי ושאני יושבת ומביטה בים אבל אני כל מה שהצלחתי לדמיין זה שאני ציפור גדולה מאוד בצבע לבן עם כתמים שחורים עפה במהירות מעל פני הים ורק בהמשך הטיפול יכולתי לחוש בתהרגעות שלי ובמעוף שהחל להיות איטי יותר ויותר חשתי המון זרמים שיוצאים מגופי בתחילת הטיפול כשעיניי כבר עצומות הרגשתי שהדלת של החדר נפתחת ומישהו נכנס פנימה מה שכמובן פיסית לא היה. סוף הטיפול דיברנו על מה שהרגשתי ועל הטוב שהטיפול עשה לי. סיפרתי לה שחשוב לי ליפרד מהתינוק שלי כדי שגם הוא יהיה חופשי וגם אני אוכל להמשיך אבל בלי לשכוח אותו אלא שהוא ילווה אותי כשחזרתי הבייתה שיתפתי את בן זוגי במה שחשתי ואף פתאם יכותי לתת פירושים לתחושות והרגשות שלי הדלת שנפתחה (שגם המטפלת חשה בקפיצה שלה) הייתה עבור פומי (כך קראנו לו בסוף ההריון כי היה במשקל של פומלה לאורך כל ההריון קראנו לו בשמות של פירות וירקות על פי משקלו)כי הטיפול נועד לשנינו, הציפור הייתה סמל עבורי שזה מה שהוא רוצה להיות ציפור שעפה מעל הים, השדות, ההרים ועפה בשקט השלווה כאילו הוא מבקש ממני לשחחר אותו לדרור, לחופש, מהירות המעוף של הציפור והגלים המתנפצים בחוזקה היו תחושותיי ותחושותיו בקיצור בני שלי ביקש ממני לשלחו לחופשי לנסות לחיות טוב עם עצמי ולתת לו להיות היכן שהוא שלוו עם עצמו בנות מאותו יום שלחתי את בני לדרור ואף אני שלא שוכחת אותו לשנייה מרגישה טוב יותר אין יותר חוסר חמצן אין יותר מועקה גדולה מתחת לבטן ואין יותר כאבים במקומות לא מוסברים. הלחץ מהקיץ פחת ואף החשק והתשוקה הטוהרה חזרו אליי ואין יותר סקס עבור ילד אלא מתשוקה . כמובן שיש המשך לטיפול והוא לא הסתיים עדיין אבל אני מרגישה סופסוף בדרך הנכונה שלכם קטיה

קטיה 007

New member
תיקון טעויות

מרוב התרגשות יש מספר טעויות כתיב וכמובן שאין סימני פיסוק סלחו לי אוהבת קטיה

קטיה יקרה

הדברים שלך מחממים את הלב. התיאורים בהם שיתפת אותנו(תודה...זה לא קל!)נוגעים ללב ולנשמה. גם אני מאמינה בשיטות אלטרנטיביות (אני עוסקת בתרפיה באומנות)וחושבת שזה המקום בו אנו נאלצים (סוף סוף!) לשים בצד את המחשבה הראציונלית, שמלווה אותנו יום יום שעה שעה בכל דבר שאנו עושים, ולעיתים קרובות מדי גורמת למחסומים ברמות שונות,ומפנה מקום לכוח שיש לתמונות דמיונינו, בלווי האנשים המוכשרים לדבר, כמובן. אני ממליצה בחום כל הכבוד לך על שאת מטפלת בעצמך ולא מזניחה המשך "מסע" מוצלח ופורה יעל

karen01

New member
איזה יופי

הי קטיה, כל כך טוב לקרוא הודעות כאלה! אני אישית מאוד בעד הטיפולים האלטרנטיבים - אלו שמאפשרים לנו לחוות את עצמנו ולא לפרש את עצמנו בעזרת השכל כל הזמן. החויות שעברנו הן יותר מדי חזקות בצד הרגשי מכדי שנוכל להבין ולעכל אותן רק ע"י הרציונל. גם אם אנחנו מגיעים ל"דמיונות" או פרשנויות שהם לא בהכרח ה"אמת" (מה שמפחיד כשניגשים לשקול טיפול כזה) - עדיין אנחנו מקבלים איזשהן תובנות שעוזרות לנו להמשיך לחיות, וזה שווה זהב. אני שמחה מאוד שהצלחת לראות את הדברים בצורה טובה כל כך, ומאחלת לך שאכן זו התחלה של החלמה ודרך חדשה. אני בטוחה שהילד שלך תמיד ילווה אותך, כציפור מעל - הוא יהיה שם לידך כמלווה, אבל לא בתוכך, וזו דרך טובה מאוד להמשך קיום משותף. ברכותי, קרן.

רייקי ומדיטציות

קטיה שלום. אני כל כך שמחה בשבילך! זה אכן תהליך חיובי ביותר. אחרי ההפלה שלי (לא מיד) עשיתי עם שכן שלי, שהוא גם מתקשר, מספר מדיטציות והיו לי שם חוויות ממש מדהימות, שאין לי ספק שהיה לוקח לי שנים של טיפול "רגיל" כדי להגיע אליהן. התחברתי לכאב עמוק (כאילו שלא הייתי גם כך מחוברת אליו 24 שעות ביממה) אבל גם לנקודות של סליחה ונוחם ואל מקומות של השלמה ושל פרידה. ההריון, העובר והילד ההוא עוד איתי, והם יהיו לנצח, אבל אני נושאת אותם במקום אחר, קצת פחות מעיק ויותר מקבל. אני בהחלט ממליצה גם למי שהשיטות האלטרנטיביות אינן הבחירה הראשונה שלו, לנסות כי יש בהן עצמה רגשית מפתיעה ביותר. כמובן, לא לשכוח לבחור במטפל שסומכים עליו במיוחד. בהצלחה בהמשך פילה סגולה

לקטיה היקרה...../images/Emo140.gif

נשמע כי את מאד נרגשת מן החוויה שעברת. אכניס את הודעתך למאמרי הפורום - בקטגוריה התמודדות. כתבת כי"...כמובן שיש המשך לטיפול והוא לא הסתיים עדיין אבל אני מרגישה סופסוף בדרך הנכונה ... אז מאחל לך בהצלחה בדרך, ותחשבי תמיד כי הימים הטובים יגיעו... תמיד איתנו...

למעלה