ריך המלצה על נגן

ריך המלצה על נגן

שלום לכם אני צריך המלצה על נגן MP3 סכום שאני מוכן לשלם : עד 500 שקל 1 GB רדיו FM תודה רבה מראש !

weird dust

New member
נגן ג'נרי

זה לא ממש המלצה - זה רק מה שהתקציב מאפשר. חשוב לדעת שהנגנים הללו לא שווים הרבה אך התקציב נמוך מידי.

אשמח לקבל תמונה של המוצר

שאתם ממליצים עליו , וגם אתר שאתם ממצליצים לקנות ממנו....

weird dust

New member
נגן של סאן-דיסק

חוץ מההקלטה שהיא איומה הנגן מצויין. מומלץ לבעלי תקציב נמוך.

weird dust

New member
תבדוק בזאפ

יש שם תמונות וחינויות. בבאג המחיר לדעתי יקר יותר אבל יש גם שם של חנות. נגנים אינם זולים, זה שיש ב300 שקל מוצרים גרועים זה לא אומר שכל הנגנים ככה.

יאיר B

New member
כמה דברים:

1. אנא שרשר הודעותיך! 2. בנוגע לשאלה שלך: יש שם נגנים של סאנדיסק שהם טובים לבעלי תקציב נמוך (כמו שכתב לך weird dust). שים לב: אל תקנה את הנגן שנקרא קרוזר מיקרו - הוא בא בלי זיכרון (את הזיכרון קונים בנפרד). קנה אחד מהצבעונים (אדום-256, כחול-512, כסוף-1024) או אחד מהסאנסה (שהלם אין הקלטה בכלל), 512,1024MB.

מצטער אני לא שמתי לב...

אבל איך המחירים לדעתכם זולים ? בתור אחד שלא השתמש אף פעםןב נגן MP3 שווה להשקיע עוד כסף ולקנות נגן של 1 GB

יאיר B

New member
המחירים שלהם בסדר, אפילו נמוכים

מרוב החנויות (מעניין איך הם עשוים את זה...). לגבי כמה MB לקנות: על שאלה כזו רק אתה יכול לענות. אני יודע (מניסיון) ש"עם האוכל בא התאבון...". אם אתה אוהב להקשיב למוזיקה (והרבה) ואתה יכול להשקיע את הסכום הדרוש ל-1GB, אז תקנה אותו. מצד שני, אם אתה שומע רק בנסיעות (והן לא ארוכות במיוחד) וכל יום אתה בבית ליד מחשב - לדעתי אתה יכול להסתפק ב-512 וכל יום להחליף את המוזיקה.

אוקי...

עזרת לי מאוד להגיע להחלטה ש -512 מאוד יכול להתאים לי.. ואני מקווה שזו חנות אמינה מי שמכיר אני ישמח לקבל חוות דעת..

יאיר B

New member
בזה לצערי אני לא יכול לעזור לך.

לא קניתי מהם אף פעם. תסתכל בזאפ, יש שם ביקורות על חנויות, ותראה כמה הם קיבלו ומה אומרים קונים שקנו מהם. אתה יכול גם להריץ חיפוש באתרים כמו YNET או NRG ולבדוק אם היו תלונות עליהם. אפשר גם לחפש בגוגל באופן כללי. אפשר גם לבדוק את "צרכנט" - אתר הצרכנות של פורום "תוכנה וחומרה" בתפוז: http://users.tapuz.co.il/software/ (לא מבטיח שיהיה שם משהו עליהם).

יאיר B

New member
לסאנדיסק?

שני אפשרויות: 1. לך לחנות של ציוד לסלולאריים (דוכנים בקניונים, דינמיקה וכאלה) וקנה רצועה פשוטה לטלפון נייד. אפילו יש בחירה בצבעים שונים.... 2. אם אתה מיליטריסט באופי (כמו weird dust למשל
) אתה יכול לקנות בריקושט שרשרת לדיסקית צבאית - עובר בדיוק בחור של הנגן.

טנקס.. עוד משהו ראית באתר באג

מה דעתכם על נגן זה : http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2117&ser=1 אשמח מאוד לקבל חוות דעת

weird dust

New member
הנגן אינו מוכר

ולכן איננו ממליצים או פוסלים אותו, המחיר שלו נמוך מידי לדעתי. בכל מקרה, אני לא מיליטריסט, אני רק מגוייס למען צבא העם
אני לא ממליץ על שרשרת של דיסקית, למרות שאחותי כל הזמן לובשת את הדיסקית שלי כשאני בבית (בעצם את כל מה שהיא יכולה ללבוש - ילדים בני 9 לכו תבינו).

stardust19

New member
גם אני עוד 3 שבועות מתגייס למען

המדינה, יותר נכן בתאריך 07/09 למשך 3 שנים+1.8 קבע

למעלה