ריך להתקיף את לאנס עכשיו!!

miko1810

New member
ריך להתקיף את לאנס עכשיו!!

רואים עליו שהוא "מת" זה יום קשה שלו! ואם לא יתקיפו אותו אז זהו זה, הטור נגמר!

aFish

New member
חחחח....../images/Emo6.gif

מה זה מת? גמור היה...לגמרי...זחל לקו.

miko1810

New member
שים לב לשעה בה כתבתי את זה

חמש דקות אחר כך אולריך תקף! את הסוף, כולנו יודעים.

aFish

New member
אני יודע...

דווקא בגלל זה, בפרספקטיבה לאחור זה היה לי משעשע. מאד קיויתי לתחילתה של דרמה...שלא היתה. בכל מקרה ארמסטרונג לא היה גמור לרגע ולא נראה כך. לא יודע איך תרגמת את זה לכך...

miko1810

New member
ארמסטרונג חכם

ולכן צריך להתבונן היטב. הוא היה עייף היום, אין לי שום ספק. ראו את זה בעיקר בעיניים ומסביב להן, ואם שמת לב אז כשהוא שם לב שהצלם עושה עליו שוט, הוא שם את המשקפיים! בדרך כלל זה הפוך! לקראת הסוף מורידים את המשקפיים, ואילו הוא שם אותן!, חוץ מזה, אופיו הלוחמני לא היה "נותן" לו לראות את אולריך רץ קדימה בלי שהוא מתקיף. ובפרט שראיתי שיש רק שלושה שומרים שלו ושהם עצמם כבר "חצי מתים". אז הסקתי שהוא "גמור" אבל גם "גמור" אצל ארמסטרונג זה עדיין לא מת לחלוטין! באמת שהייתה יכולה להיות דרמה!! היא כובתה באמצע!

aFish

New member
שמע. אני לא יכול עליך...

שברת אותי לגמרי. נכנע. מרים דגל לבן. לובש תלבושת ורודה ומשנה את השם לאולריך. אני גם צריך להתארגן לרכיבה מחר בבוקר. לא Alpes D'huez אבל איזה סינגל או שנים בבן שמן, טיפוסון בתל חדיד. אולי כשנעמוד על הפיסגה או בדרך נעשה כמו שהיינו קטנים ונלחש לעצמנו..."ועכשיו ארמסטרונג דוחף בעליה...והואאאאאאאא מנצצצצחחחחחחחחח" נחזור לאוטו, נאכל משהו קטן וניסע לעבודה. בדרך נחלום קצת על החולצה הצהובה. נחלום שאפשר להגשים עוד כמה חלומות - אם רק נרצה. כמו שלאנס עשה. אולי הוא מרמה, אבל אם זה יאפשר לי להגשים כמה חלומות משלי, כי אני מאמין, דיינו. לחיי הדרמות הגדולות של הספורט

טיראן מ

New member
אם ככה נראה רוכב עייף ...

אז מי יכול לנצח אותו ? איך רוכב עייף יכול להחזיק מעמד בשלב כזה ? כשכולם נושרים מאחור ? איך עייף יכול לתת כזה פיניש ? הוא פשוט ידע שאולריך יתקוף. לא הייתה לאולריך שום ברירה אחרת. ומה יותר טוב מיריב עיקש שתוקף ונתפס ? זו בדיוק הסיבה שבאסו לא תקף. לא הסכמים ולא בבל"ת. אם אתה לא בטוח בהצלחה אתה לא תוקף. ואם ארמסטרונג היה "גמור" (ולא מת לחלוטין) וגם כך אולריך לא לקח ממנו שנייה אחת (וגם לא קלודן או באסו) אז מה זה אומר עליהם ? ולגבי דרמה, הייתה ועוד איך. רק שאולריך לא היה חלק ממנה. היו שם לאנס ובאסו וקלודן. לייפהיימר אולי גם.

למעלה