ריכוז הודעות "שלום אני חדש"

Nitzanyo

New member
ריכוז הודעות "שלום אני חדש"

אני רואה שיש כאן מלא מלא מלא מלא מלא אנשים שכל יום באים וכותבים הודעה על זה שהם כל כך אוהבים את גרין דיי אז אולי נעשה את האשכול הזה כאשכול "שלום אני חדש ואני חולה על גרין דיי" לפי דעתי זה יהיה טוב כי אני לא סובל לזה שאני בא לפורום לקרוא דברים חדשים על גרין וכל מה שאני רואה זה "שלום אני חדש" ואז מאה תגובות של "ברוך הבא" זה קצת מעצבן אז יאללה אנשים כדי שתשימו כאן את כל ההודעות מהסוג הזה כדי שיהיה יותר נוח.

Nitzanyo

New member
וכדי לא לפתוח עוד אשכול

אז בואו נעשה שכולם יגיבו תגובה להודעה הזאת עם המסנגר שלהם יהיה נחמד אם יהיה לי אנשים במסנגר שאוהבים את גרין דיי אז הנה שלי n.yogev@gmain(nospam).com להוריד את הnospam ואת הסוגריים כמובן

coullette

New member
אוקיי,

אז אני גם חדשה פה.הגעתי אתמול
אני דפנה בת 20 מראשון לציון המסנג'ר שלי הוא:[email protected] והאייסי:192972880 לההלהלהלהלהלהלהההלהלההל

Nitzanyo

New member
ושחכתי להזכיר לכם ש

יש היום ב10 את חמשת הקליפים הכי טובים של גרין דיי ואז מייקינג אוף (לא ידוע של מה)

אהה,אז...אני חדשה(:)

כמובן שחולה על גרין דיי.[
] אני הדר(דרע)..בת 16. והייתי פה לפני כמה זמן...אבל נטשתי... והנה חזרתי לי לפה,אחרי ששמעתי יותר שירים של גרין דיי חוץ מאמריקן אידיוט וטיים אוף יור לייף... וקניתי את הדיסק[אמריקן אידיוט].. והוא ממש טוף.. אני כבר מכורה.
וזייהו......... לילה טוף לכולם בינתיים.

SAMAR

New member
שלום אני חדשה ואני חולה על גרין דיי

חחחח...אני סמרה כתלה מירושלים, בת 16... שיהיה לכוווווווולם [בלי יוצא מן הכלל] יום טוב וחיים יפים!

למעלה