ריכוז כול מה שצריך להכניס למאמרים..

Digi Lista

New member
ריכוז כול מה שצריך להכניס למאמרים..

לא שכחתי שהבטחתי ובגלל שלצערי גם בשבועות הרבה זמן לא יהיה לי(עודף פרויקטים לבתי ספר ובגלל שזה סוף שנה חייבים לסיים הכול במהירות וזה כמובן כולל גם חגים...)אני ממש אשמח אם תעזרו לי לרכז את כול המאמרים+שרשורים חשובים(למשל אלה של הפרקים מהעונה החמישית) שעוד לא הכנסתי למאמרים/טאגליינס/גלריות/קישורים כדי שאני אטפל בהם לפני שלגמרי נשכח במעט זמן שיהיה לי בשבועות בין כול המחוייבויות....לא נוח לי להבטיח ולא לקיים כשהזמן עובר ומאוד חשוב לי הפורום הזה והמאמצים של האנשים כאן להפוך אותו למקום מעניין ומושך יותר ולכן אני אמצא טיפה ואכניס הכול,אתם רק צריכים קצת לעזור בריכוז הדברים שעוד לא במאמרים כדי שזה ילך מהר יותר(זאתגם הסיבה שאיחדתי את הפרקים של מילי מהשבוע האחרון)

Serf SaN

New member
*לא קשור למאמרים* יש משהו שממש

מעצבן אותי בזמן האחרון.. אני מטייל בעוד כמה פורומים של אנימה בתפוז, ואני נעזר תמיד ברשימת פורומי אנימה בצד שמאל בכל פורום. עכשיו, אני תמיד נכנס לפורום דיג'ימון (המועדף עלי XD) ראשון, ואז כשאני רוצה לעבור לפורום אנימה ומנגה זה מחזיר אותי לפה. בעצם יש שם בעיה של הלינק, הוא מעביר לכתובת של הפורום הזה, 453, ולא לפורום מנגה ואנימה. תוכלי אולי לתקן את זה?

Digi Lista

New member
...

רבה למי שניסה לעזור בעניין המאמרים-כול מה שהוזכר כאן טופל ובדיוק עכשיו סיימתי(התחלתי כבר בצהריים ואז הפסקתי כי אחי רצה את המחשב שלו ובשעה האחרונה חזרתי לזה),כולל שני מאמרים נוספים של שי מלפני כמה ימים(אם כבר שי אז תיכנסי שנייה למאמרים לקטגוריית "פיקים וסיפורים של חברי הפורום" שם שמתי את מה שיאנה קישרה בסוף ההודעה שלה,אבל לא ידעתי איך לקרוא לזה וכרגע זה עם שם זמני...),כמובן שאם יש עוד דברים(למשל השרשורים של פרקי העונה החמישית...) זה הזמן...
חוץ מיזה שבדקתי את הנושא של הקישור לפורום 'מנגה ואנימה' ואומנם לא הייתי ממש צריכה להתאמץ(סך הכול מחקתי את המספר שלו <60> ושנייה אחרי שמתי מחדש,זה לא קישור ככה שאם לא עובד זאת אשמת תפוז ולא טעות שלי)אבל נכון לרגע הבדיקה שלי הוא מוביל לשם, במקביל מחקתי כמה פורומים ששמתי שם מזמן במטרה שתגידו לי פורומים שאתם רוצים ואליהם אני אקשר...
על שהפנית את תשומת ליבי לעניין
דבר אחרון תיכננתי שנחגוג לנדב,חופית ומיתר בחג אבל זה לא כול כך יצא...מצד שני נראה לי שלא יזיק למיתר איזה שרשור גדול עם הרבה תמונות ושטויות לרגל זה שהיא בבית חולים(קראתי את ההודעות קודם),אז מיתר החלמה מהירה ואל תתאכזבי שאנשים לא בדיוק זוכרים אותך-זה עצוב להגיד אבל כאלה הם אנשים בדרך כלל,עסוקים רק בעצמם ושוכחים כמה ערכים בסיסיים כמו חברות ונאמנות...אני מקווה שאת יודעת שאנחנו פה אוהבים אותך ולרגע לא שוכחים ומקווה בשבילך שהמצב ישתפר מכול בחינה

Digi Lista

New member
אגב,איך שמים יותר מ3 קישורים?

ולא בשתי אפשרויות אלא כמו שיאנה שמה?

Apikachu L

New member
ליסטה, את מלכה.

רצינו לחגוג להם, רק שאף אחד לא היה פה. נכנסתי לפורום,והוא היה ריק... ואין לי זיכרון לארועים... ומחר בגרות תנ"ך. ונכין למיתר שרשור. הבטחה שלי.

Apikachu L

New member
רק שאלה אחת קטנה

באיזה קטגוריה שמת את המאמרים האקולוגים שלי?

למעלה