ריכוז, לימודים ומה שבינהם

TanTanIM

New member
ריכוז, לימודים ומה שבינהם

אני סטודנטית באוניברסיטה הפתוחה, עובדת במשרה מלאה ומחזיקה דירה, לכן אני מחפשת תוסף שיוכל לעזור לי לריכוז בלימודים בגלל העומס שנוצר עלי. מצאתי 3 תוספים באינטרנט, כמוסות לינצ'י, אקסום 3, ואקטיבריין. מה מהם הכי יעיל? כדאי לקחת בכל תקופת הסמסטר את התוספים או רק בתקופת מבחנים? כל פיסת מידע נוספת תתקבל בברכה. תודה.

0 אור 0

New member
כמה שפחות כך יותר טוב

אני לא מכירה את התוספים הספציפיים, אבל צריך לדעת שתוספים הם לא תמיד תמימים
במקרה הטוב מדובר בצמחים ללא תופעות מיוחדות, חומצות שומן חיוניות או ויטמינים מסיסי מים שעודף שלהם משתחרר בקלות, ואז גם אם הם לא מועילים הם לא יזיקו למעט לכיס,
במקרים אחרים התוספים עלולים לכלול כמויות יתר של נוטריאנטים שיצרו תופעות עודף, או רכיבים כמו מינרלים שכמות גדולה של מינרל אחד עלולה לפגוע בארח, לפעמים להתנגש במזונות או תרופות , וכשאת מדברת על טיוב זכרון וריכוז אז תוספים רבים מכילים חומרים ממריצים שגורמים להרגשה טובה לטווח הקצר אך משבשים את המערכת הטבעיות של הגוף, על ידי סוג של התמכרות אליהם.
לכן ההמלצה שלי היא להתייעץ עם בעל מקצוע (נטורופת), אבל בכוונה לבחור אחד כזה שלא במיוחד מתלהב מתוספים, ולא מאלו שהם בעצם סוחרי תוספים שקוראים לעצמם נטורופתים.
במידה שאת מחליטה בכל זאת לקחת אז עשי לעצמך טובה ותקפידי על 3 דברים:
1. לבדוק היטב את התכולה של כל תוסף ולהמנע מחומרים ממריצים וחומרים שיש סיכון בעודף שלהם
2. להיות קשובה לגופך ובמידה שיש תופעות לואי כלשהן מיד להפסיק
3. להשתמש לתקופה מינימלית - רק לבחינות למשל
&nbsp

למעלה