ריכוז ספוילרים לשבוע הזה

Shachar Manor

New member
ספוילר
קליבלנד-ג'קסונביל וניו אינגלנד

באחת הליגות שלי, לפני שבוע וחצי ביצעתי טרייד, נתתי את גורדון תמורת זאק סטייסי כי היה לי עומק בWR.
מאז גורדון עם זיליון יארדים וסטייסי נפצע.
משהו מוכן להמר נגד בריידי הערב? הם רק מינוס עשר בהפסקה

spoiler denver- chiefs

איזה מסכן אלכס סמית'. אחלה זריקות והתופסים מפילים כל הזמן…
עכשיו הם תפסו איזה 3, והם קרובים לשיוויון.

כנ"ל

אני אצטט לך מהתכתובת האינטימית הלוהטת של רועי ושלי את מה שהיה לי להגיד על הגנת דנבר:
"אני אומר לך,
זאת לא הגנה מסריחה בשום רמה(גם כשטינפו עליהם)
-אבל בוא'נה, יש להם קטע ב 3ed & long קריטיים לתת למיד-דיפ ראוט הכל חוץ מכסה נוח ושימשיה,
שבא לך פשוט למות.."

RoyBehar

New member
דנבר - קנזס סיטי

תכלס, עם כל הפציעות בהגנה, אני מבסוט שבכלל היו פאנטים במשחק הזה...
זה בוקר נפלא, הציפורים מצייצות והפרחים פורחים והדרך לניו יורק/ ג׳רזי, לפחות נכון לעכשיו, עוברת במייל היי.
Go BRONCOS!

roy2211

New member
אותו משחק

רועי אל תתרגש גם שנה שעברה היא עברה שם......

RoyBehar

New member
המשך

נכון, אבל זה עניין של הצבת מטרות מידיות - המטרה הראשונה - לנצח את הדיוויז'ן - צ'ק. מטרה שניה - שבוע חופש - צ'ק, מטרה שלישית - יתרון ביתיות כל הדרך - עוד לא צ'ק, אבל זה בידיים שלנו.

ואני לא באמת רואה את בולטימור עוקצת בבוסטון ובדנבר כמו בשנה שעברה. אני גם לא באמת רואה קבוצה אחרת שיכולה לעשות את זה. אם יש קבוצה שיכולה לעשות את זה, זאת אינדי (ואני אפילו מאוד אשמח אם הם איכשהו יעקצו את הפאטס ויגיעו לדנבר בשביל משחק נקמה) אבל קשה לי לראות אותם הולכים כל הדרך עם 2 משחקי חוץ, בטח לא כמו שהם נראים מאז הניצחון על דנבר.
מי עוד יש לנו שם?
מקום 6, מי שלא תעלה, אולי אולי תצליח להפתיע באינדי, אבל לא מעבר לזה.
מקום 5 - קנזס סיטי. נראה לי שהברונקוס הוכיחו שיש להם את המספר של הצ'ימפס.
מקום 4 - סינסי? ביץ', פליז...
מקום 3 - אינדי - כבר דיברתי עליהם. הם עוד איכשהו מסוגלים להפתיע, אם הכל יתחבר להם בדיוק בזמן כמו שקרה לרייבנס בעונה שעברה, אבל איך שהם נראים כרגע, לא רואה את זה קורה.
מה שמשאיר את הברונקוס והפאטס, לדעתי זה גמר ה AFC השנה ואני מאוד אשמח לראות אותו במייל היי ולא בפוקסבורו.

roy2211

New member
אני רק אומר

שאת כל הניתוח שעשית היית יכול להגיד גם שנה שעברה.
פייטון נראה בלתי עציר. ההגנה נראתה הרבה יותר טוב.
ומי בכלל ספר את הרייבנס?
לא שאני חושב שזה יקרה (במיוחד כי זה קרה לפני שנה) אבל אי אפשר לדעת

RoyBehar

New member
כמובן (המשך
)

ברור שעוד מוקדם, ואני ממש לא גולש באינטרנט ומחפש דילים לניו יורק בתחילת פברואר עדיין...
אבל נכון לנקודת הזמן הנוכחית, המצב של הברונקוס תואם את התחזית הכי אופטימית שהייתה לי בתחילת העונה ואני נהנה מזה כל עוד אני יכול :)

roy2211

New member
המשך

דווקא הייתי מזמין כי המחירים יהיו בשמיים רק תוודא שזה refundable

Yo-man

New member
אם תהיתם מה יצא בשאלת הבונוס השבוע

אז זה היה רוברט גריפין שהשיג הכי הרבה יארדים על הקרקע במשחק בין ניו יורק לוושינגטון.
88 יארד לגריפין
45 יארד לפייטון היליס
35 יארד לאנדרי בראון
26 יארד אומללים לאלפרד מוריס

eran113

New member
איך נפלתי בהבנת הנקרא

שעניתי על השאלה הייתי בטוח שהיא שואלת מי ירוץ יותר, בראון או מוריס.
אחרי שרשמת את ההודעה ראיתי שהכוונה הייתה איזו קבוצה תרוץ יותר.
אני לא בטוח שלא הייתי אומר ג'איינטס אבל כן הייתי מתלבט.
זה מנע ממני 20 נק'....

Yo-man

New member
וככה אנשים עפים מהמרוץ למיליון כל שנה

אני מכיר את ההרגשה שאתה קורא מהר ומבין לפני שסיימת לקרוא.
אני אנסה להיות ברור יותר במה שאני כותב...
מקווה ש-18 גם נחמד לך

eran113

New member
NO @ SEA

נראה שסיאטל משחקים בבית נגד קבוצות חזקות הם מעלים את הרמה שלהם בצורה משמעותית.
כמו במשחק בתחילת העונה נגד 49ers גם הפעם הם פשוט פירקו את ניו אורלינס. הגנה מטורפת ומשחק התקפה יעיל מאור ברשותו של ווילסון.
ד"א ווילסון הולך ומשתפר מתחילת העונה. אך תשכחו שהרסיברים שלו הם לא מהרמה הגבוהה ביותר בליגה ובאמת מגיע לו כל הכבוד.

כנראה שהם יסיימו ראשונים ב NFC מה שנותתן להם את יתרון הבתיות עד לסופרבול. אי אפשר לדעת מה יהיה בפלייאוף וזה נכון שבשנים האחרונות יש הפתעות אבל עם זאת נכון לעכשיו אני לא רואה אף קבוצה שיכולה לנצח אותם בבית שלהם.

בתור אוהד של קבוצה שכבר אין לה סיכוי ריאלי להגיע לפלייאוף אני מפנטז על גמר בין הסיהוקס לברונקס.....

למעלה