ריכוז של שאלות על תוכניות הערוץ.

נשות הכדורגלנים- תעזרו לי?../images/Emo87.gif

הצצתי בפרק 5 במקרה. את ה4 הפרקים הראשונים לא ראיתי אז קצת לא ברור לי מה עשתה הבלונדינית לזקן ההוא שהתעורר. גם לא ברור לי מי שונא את מי.
סה"כ- נראה לי אמשיך עם זה. (מדבר על עונה 1 שמשודרת כרגע בש"ח מדי יום)

Satan Girl

New member
שלוםםםםם יש לי שאלה...

היי אני חדשה קוראים לי דניאל ואני בת 14 יש לי שאלה... נכון ביס יש את הפרסומת של שבוע הרומנטיקה...שכאילו כמה שחקנים כבר עשו סרט כזה...אז מישו יודע איך קוראים לשיר?

muadd1b

New member
השיר שמתנגן בפרסומת של וויל וגרייס

שלום. אז כמו בכותרת, אני מעוניין בבקשה לדעת את השם השיר שמתנגן בפרסומת לסדרה הזו, בערוץ +. השיר האיטי, עם החצוצרות (או משהו אחר) בהתחלה. תודה מראש.

cool miki

New member
בקשר ל"נשות"...

אני זוכרת מישהו ]ה אמר שיהיה איזשהו ספיישל של "נשות" שאולי יסגור את העונה ויראה אם טניה מתה או לא... איפה אפשר לראות את הספיישל הזה?

או קיי קצת תשובות

הבלונדינית זו טניה טרנר אישתו של גייסון והזקן הוא פרנק וטניה הכניסה אותו לקומה מי שונא את מי? גייסון את ביאגי שרדוניי את ג'קי ולא זוכרת מי עוד

shannel

New member
אההה כן...וואי בדיוק שכחתי איך הולך

השיר...אני כן מכירה אותו זה שיר ישן...שיטטט ברח לי!!!

muadd1b

New member
אה, ועוד דבר אם אפשר...

השיר בפרסומת של "עקרות בית נואשות". תודה מראש.

gilriv

New member
COOL MIKI

? ההה זה היה נדמה לי ב15 ליוני ,הבעיה שאני לא יודע מה זה >הספיישל ששודר עם טניה
, זה היה בBBC-בשיתוף SPORTREILIF זה היה למען הרעבים בקניה אפריקה

gilriv

New member
לידעתכם חברת YES

יש ספיישל מיני סידרה -אולי זה 2 פרקים בWWW.TV.COM התכנו תראי זה יחד עם העונה החמישית כתוב

עכשיו שמעתי את הפרומו

השיר המקורי הוא you are my destiny של פול אנקה. לא יודע מה הביצוע שנשמע בפרומו.

love ma more

New member
עזרה!!!!נשות כדורגלנים

כמה פרקי יש לעונה שמשודרת עכשיו ביס (לא אקסטרה טיים)היום היה פרק שמיני... תודה מראש :)

cool miki

New member
שאלה..

אני מדברת על "נשות" העונה שמשודרת כרגע בשידור יומי (לא אקסטרה טיים) פספסתי 2 פרקים, ולא הבנתי מה לבסוף קרה עם דניאל (הילד הקטן)...? הוא נשאר אצל אימו המאמצת?

snier1991

New member
הוא נשאר אצל אימו המאמצת

כי צילמו את איאן בפפראיצי עם 2 בחורות וסמים

utopia 111

New member
סיכום תולדות טניה טרנר בעונה הראשונ

אז ככה : הבלונדינית, הידועה יותר בכינוייה "טניה טרנר-האשה והאגדה", היא אשתו של ג'ייסון טרנט, ובפרק הראשון (או השני?) של העונה הראשונה, היא ובעלה היכו את אותו זקן עד אובדן הכרה ....... כשהוא היה בתרדמת, היא ניסתה לגרום לאחות הכעורה של הזקן (אחות מקצועית) לחסל אותו, וסיפרה לה שהם היהלו רומן ושהיא פשוט רוצה לעזור לו לסיים את חייו בכבוד. הוא התעורר ברגע הכי לא צפוי, והאחות הכעורה ששוכנעה לעזוב, סיפרה לו שטניה סיפרה לה על הרומן ביניהם. טניה, שפחדה שהזקן יתחיל להיזכר במה שקרה, החליטה לשתף פעולה ולעשות את הזקן .... כמובן גם לעזור לבעלה, שהוא בנזונה לא קטן. אגב, ספויילר לעונה האחרונה
i'm done shagging old people for pocket money או משהו כזה היה אחד המשפטים שחיכיתי לשמוע, כמה חבל שהסצינה האחרונה הייתה כל כך מבאסת.

למעלה