ריכוך נעליי עור

photofreak

New member
ריכוך נעליי עור

קניתי נעלי ספורט מעור שלוחצות לי על הזרתות בגלל שהן חדשות ויש לי יבלות מישהו פה מכיר ספריי או משהו אחר לריכוך הנעל? תודה לעונים ויום טוב!

psa

New member
פוטופריק שלום

תנסה לשים מעט אלכוהול בנעליים ולנעול מייד. זה אמור לרכך את העור. מתוך נסיון זה עובד. אפשר גם לעסות כלפי פנים ובעדינות את המקומות הלוחצים. ייתכן שבכל זאת קנית נעליים שהן מעט קטנות או צרות . פעמים רבות אנחנו מגלים את התופעה לאחר הקנייה והליכה ממושכת יותר מאשר מדידה בחנות.

eynat27

New member
בנוסף ואם כבר אנחנו עוסקים בנעליים

כדי להוציא ריח רע שיוצא מתוך הנעל. פיזרתי פודרה/טלק בתוכה וזה לא ככ עוזר יש לכם עצה? או שמא העצה הכי טובה היא.. לזרוק את הנעל..

psa

New member
היי עינת

לפזר אבקת סודה לשתייה בנעל. אגב, האם זאת נעל ספורט? אני כיבסתי ב30 מעלות נעליי נייקי מעור לבן . לא היה לי מה להפסיד... יצאו כחדשות .
לא כל נעל כביסה במכונה.

photofreak

New member
את מתכוונת

לשפוך אלכוהול בתוך הנעל או בצד החיצוני? לגבי הכאבים ביבלות לא נראה לי שזה יעזור כי הן קיימות כבר שנתיים (מהגיוס) ולא עברו אבל אני אנסה בכל זאת.

psa

New member
פוטופריק היקר

מעט אלכוהול בתוך הנעל. אולי לקחת את הנעל לסנדלר? יש לו מתקן להרחבה.

בבולה

New member
לשים קרח

והנה ההסבר: לשים מים בשקיות כפולות (שלא ירטיב את הנעל במקרה שנקרע) עד שהנעל מלאה בשקיות האלה. אח"כ לשים את הנעליים בפריזר עד שהמים קופאים. להוציא את השקיות והליכה נעימה. כאשר המים קופאים הם מתפשטים ולכן מרחיבים את הנעל.

למעלה