ריכלולים בינלאומיים...

אמא לה3

New member
ריכלולים בינלאומיים...

בין כל הנושאים הקצת "כבדים" שרצים בפורום, מצאתי קצת ריכולים (לא מזיקים) מתוך הדף של INT GYMNAST בפייסבוק... אז ככה.... 1. אחד הנושאים "החמים" מונקובר הוא התחממות הקשר בין נסטיה לויקין האגדית לבין המחליק (על הקרח) איבן ליסכק (תקנו אותי אם טעיתי בכתיבה Lysacek). הזוג נפגש לראשונה באירוע משותף להחלקה/התעמלות. 2. כמו שכבר כתבתי לפני מס' ימים, שון ג'ונסון האלופה האולימפית, עברה ניתוח בברכה השמאלית לתיקון רצועה קרועה וסחוס, למרבה הצער, שון לא תוכל להמשיך להתעמל/להתחרות בעתיד הנראה לעיין. היא מחוייבת לשישה חודשי החלמה וכרגע אין מה לדבר על התעמלות. 3. מי שכן חושבת על קמבק היא לא אחרת מאשר קרלי פטרסון, האלופה האולימפית מ2004, קרלי פרשה בעיקבות פציעה בגבה, אך חושבת לחזור ולהתחרות בקפיצות וקורה. באולימפיאדה הקרובה תהיה קרלי בת 24, שזה 13 שנים פחות מעמיתתה אוקסנה צ'וסוביטינה שתגיע להתחרות באוליפיאדה ה6 שלה (!!!). נטלי אמא של קרלי לא מרוצה כ"כ ולטענתה חזרתה של קרלי מסוכנת מאוד מבחינה בריאותית (בעיות גב כבר אמרנו).. עד כאן , בינתיים, ותודה שוב ל IG!!!

זאת בדיחה?

קרלי פטרסון ברצינות רוצה לחזור להתחרות? זה אחרי או במקביל לקריירת השירה שלה? לדעתי ספורטאי טוב צריך גם לדעת מתי לפרוש. אנחנו זוכרים את קרלי כמתעמלת מדהימה ומרשימה, אין שום סיבה שנראה אותה עכשיו בפחות מזה, והיא כבר לא, מדהימה ומרשימה כמו שהיא הייתה, ראיתי אותה. כדאי לה לפרוש בשיא, בצורה יפה. אם היא אוהבת להתעמל, שתעשה הופעות, קרקס, חוגים, מה שבא לה. את האולימפיאדה הקרובה שתפנה לבאות. את מה זה מזכיר לי? את קטלינה פונור. המתעמלת הרומנייה האגדית, שגם כן הייתה באולימפיאדת 2004 והייתה בין הבולטות, זכתה בהרבה פרסים ונתנה הופעה יוצאת דופן. לאחר מכן היא פרשה, ואז חזרה, כשהיא שמנה, עם שיער צבוע לבלונד, ועם פה גדול. היא הייתה גרועה. כולם צחקו עליה. זה היה פאתטי וטיפשי.

Tammie

New member
מסכימה איתך נועה

באתונה 2004 המתעמלת האהובה עלי הייתה קטלינה פונור. היה לה חן מקסים ונהניתי לראות אותה מתחרה. אחרי הקמבק שלה ממש התאכזבתי. היא בהחלט לא הייתה מה שהיא הייתה פעם.

נעממהה

New member
לא לגמרי מסכימה...

אחרי האולמפיאדה היא עוד הספיקה: באליפויות העולם- ארד על הקורה ב-2005, לעלות לגמר הקורה ב-2006 ולסיים שביעית, ולעלות לגמר הקורה ב-2007 עם ציון של 16.250 (!!) ולסיים רביעית (אחרי תרגיל קצת פחות טוב מאשר במוקדמות...).... באליפות אירופה של 2006 היא זכתה בזהב על הקורה עם תרגיל שלא נופל בהרבה מהתרגיל שלה באולמפיאדה: http://www.youtube.com/watch?v=MB3dt3zCDGQ הספיקים לא רעים יחסית... אז בסדר, אולי היא לא בדיוק מה שהיתה ב-2004, ואולי היא צבעה לבלונדיני בשלב מסויים, אבל זה לא היה כישלון מוחלט, ובעייני, היא גם לא איבדה את כל החן שהיה לה...

Tammie

New member
הסרטון שהעלת מציג באמת ביצוע מצויין שלה

אבל מדובר בתקופה שלפני שהיא פרשה. כמו שכתבת, אחרי האולימפיאדה היא המשיכה להתעמל, והתחרות שהעלית היא התחרות האחרונה שלה לפני הפרישה. נועה ואני דיברנו על מה שקרה אחרי שהיא חזרה. זה תרגיל שהיא ביצע באליפות שדיברת עליה ב- 2007: http://www.youtube.com/watch?v=yWYsHTVoPzw&feature=related דרגת הקושי שלה אמנם מאוד גבוהה אבל התרגיל מבוצע משמעותית פחות טוב מהתרגיל ב- 2006 לפני הפרישה. יש לה הרבה תנודות והיא כמעט נפלה בפירואט (אמנם היא עושה פירואט כפול, אבל בתרגיל שהעלת היא מבצעת אותו כמעט מושלם). בנוסף, רצף אלמנטים שהיא הייתה אמרוה לבצע היא הפסיקה באמצע כי היא כמעט נפלה, ובנוסף היא ירדה אחרי הזמן. אני לא אומרת שהיא לא מתעמלת טובה, כמו שאמרתי, קטלינה פונור היא אחת המתעמלות האהובות עלי והיא מאוד מרשימה, אבל היא לא הייתה בדיוק מה שהיא הייתה לפני שהיא פרשה. אם נחזור להשוואה המקורית, מול קרלי פטרסון, צריך לזכור שקטלינה פונור פרשה לזמן יחסית קצר (בערך שנה בלבד), קרלי עזבה את עולם ההתעמלות לפני חמש שנים, קמבק כרגע יהיה הרבה יותר קשה.

נעממהה

New member
אז יש איזשהו בלבול...

אם היא פרשה ב-2006 זה אומר שהתקופה ה"רעה" של הייתה לפני הפרישה. נועה אמרה שהיא חזרה "שמנה ובלונדינית", אבל זה היה בעצם ב-2005, עוד לפני שפרשה!!! ב-2007, אחרי הפרישה היא נראתה טוב יותר לדעתי... הסרטון שהבאת הוא מגמר הקורה ב-2007, והתרגיל שלה באמת יצא שם הרבה פחות טוב מאשר התרגיל של המוקדמות בו היא קיבלה 16.250- http://www.youtube.com/watch?v=c5WsiTGnmnY זה לא כ"כ גרוע, לא? שוב, נכון שהיא לא מה שהייתה, אבל נראה לי שקצת הגזמתם בתאורים... זה הכל... בקשר לקרלי פטרסון (שלא התייחסתי אליה בכלל קודם...), גם לי לא נראה שהיא תוכל לחזור, אבל אם היא רוצה לנסות, אתם יודעות, להתחיל לחזור לאימונים ולראות איך הולך לה, אני בעד... אולי זה בגלל שיש לי אכזבה מסויימת ממתעמלות מצליחות שפורשות אחרי האולמיפאדה (בלי לשפוט אותם כמובן...)...

למעלה