רילוקיישין לסין - בייג'ין

michalbu1

New member
רילוקיישין לסין - בייג'ין

היי לכולם, אני ובעלי מתכננים רילוקיישין לבייג'ין (דרך העבודה שלו). יש לנו ילדה בת 2.3 ורציתי לדעת אם מישהו יכול לספר לי קצת על החיים שם עם ילדה, אני מודאגת לגבי נושא הגן, רפואה וכו' כדי להיות קצת יותר ספציפית להלן מספר שאלות: * חוץ מגן הילדים של חב"ד יש עוד גן שדובר עברית (אפילו קצת : ) הגן של חב"ד רחוק מאיזור העבודה של בעלי ואני רוצה לדעת אם אתם מכירים עוד גן? * רופאי ילדים מישהו מכיר? יכול להמליץ? * סביבת מגורים, אשמח להמלצות. * ביטוח רפואי? יש למישהו המלצות איזה ביטוח רפואי לעשות? מה אם רוצים להכנס להריון שם? אני יודעת שזו תהייה חוויה מדהימה אבל כל הדאגות לגביהפרטים הקשורים לילדה מאוד מדאיגים אותי. אשמח לתגובות יום טוב לכולם : )

תשובה חלקית

אנחנו לא מבייגין אבל יכולה לענות לך לגבי הביטוח. בעיקרון אם את מתכננת הריון אז הביטוח היחיד שמכסה את ההריון ולידה בחו"ל זה דיויד שילדס.מה שכן את חייבת להיות מבוטחת שם לפחות שנה-מין תקופת המתנה. לנו יש את הבטוח של כללית-כללית חו"ל,בינתיים אין תלונות. לגבי הילדים-גם אני מאוד מאוד דאגתי.והאמת היא שהם מרוצים.אחרי התלבטות ארוכה הכנסתי אותם לגן הסיני ואני ממש מרוצה. עוד כמה דברים שחשוב לדעת ולא חושבים/יודעים עליהם לפני: חשוב מאוד להגיע עם סכום התחלתי,כי יש המון הוצאות ראשוניות שמצטברות לסכומים די גדולים גנים,בדרך כלל,משלמים שנה מראש (אלא אם מצליחים להגיע להסדר עם הגן) וגם זה סכום די רציני גם על שכירות עלולים לבקש תשלום שנה או כמה חודשים מראש,וגם זה סכום גדול וחוץ מזה,זו בהחלט חויה מדהימה.יש המון דברים שחסרים אבל מתרגלים לזה. תהנו!

למעלה