רילוקיישן לסין

michalbu1

New member
רילוקיישן לסין

הוצע לבעלי תפקיד בסין ואנחנו שוקלים מעבר לבייג'ין. יש לנו ילדה בת 1.8 מישהו יכול לספר לי קצת על החיים בסין במיוחד לגבי ילדים, גנים, רפואה, איזור מגורים וכו'. אני ממש מודאגת ושוקלת אם לעשות את הצעד הזה. תודה

כתבתי הודעה וה../images/Emo43.gif מחק../images/Emo46.gif

אני יודעת לא מעט על סין,אבל אנחנו עוברים לשנז'ן.אם מעניין אותך תשלחי לי מסר

שיק111

New member
היי נוגה מתי את אמורה להגיע לשנז'ן?

גם אנחנו בדרך לשם

שיק111

New member
טוב לפי תגובתך לMICALBU1 אני מבינה שיש ילדים

אני גם באה עם שניים

michalbu1

New member
תודה על התגובה

היי נוגה אני אשמח לדעת פרטים נוספים, סה"כ זה נשמע כמו חוויה אבל כאמא הדאגה הראשונה שלי היא לילדה. כמה זמן את נמצאת בסין? האם חיית בביג'ין? תודה מיכל

היי!כמו שכתבתי אנחנו רק עוברים לשנזן.אבל

גיסתי חיה בסין כבר קרוב ל5 שנים.לכן אני יודעת די הרבה וגם ביררתי עם המון אנשים כי גם אותי די מטריד עניין הילדים. מה בדיוק את רוצה לדעת?

michalbu1

New member
רצוני לדעת על גני ילדים, רפואה והקהילה היהודי

ממה שהצלחתי להבין אין שם גני ילדים ליהודים/ישראלים בלבד, האם זה נכון? ביתי בת 1.8 ומפחיד אותי כיצד תסתדר וכיצד אפשר יהיה להקל בשבילה על המעבר בצורה הטובה ביותר. כמו כן מה בעניין רפואת ילדים, האם יש רופאים מערביים, האם צריך לעשות ביטוח מסודר מהארץ? האם יש קהילה שעוזרת להתאקלם? מה שאת יכולה לספר לי אני אשמח. מקווה שהמעבר שלך לשנזן יהיה בצורה הקלה והטובה ביותר. הרבה תודה מיכל

תראי,לא יודעת מה הולך בבייג'ין,אבל מניחה

שפחות או יותר יהיה די דומה,בעיקר בגלל שהם מארחים את האולימפיאדה ומחוייבים לתת שירותים ברמה בינלאומית. בכל מקרה,בשנז'ן יש גן/בית ספר אמריקאי,מרפאה אמריקאית,קהילה יהודית די גדולה,בית חב"ד. לילדים עד גיל שנתיים אין מסגרת.אני יודעת ששנה שעברה הייתה מישהי ישראלית שהפעילה גן/משפחתון לתינוקות.והבנתי שהשנה זה יהיה בחסות בית חב"ד.אבל מכיוון והכל תלוי בביקוש,לא בטוח שיהיה מקום. כמו שאמרתי,בשנז'ן יש גם מרפאה אמריקאית שנותנת שירותים לאוכלוסייה מערבית,אבל הבנתי שזה מאוד יקר וחייבים לעשות מנוי.החיסרון הגדול שלהם,שהם לא עובדים בלילה. בכל מקרה,משפחה של גיסתי עושים את כל הטיפולים בבית חולים אמריקאי בהונגקונג. ביטוח.הבנתי שהכי טוב הביטוח של דיויד שילדס.החיסרון הגדול-מאוד מאוד יקר.רוב האנשים ששאלתי עשו את הביטוח דרך חברות ביטוח בארץ,למשל ביטוח של כללית וכו'. קהילה.בגלל ששם כולם רחוקים מהמשפחה אז שם זה שונה מהארץ.חוגגים את החגים ביחד,נפגשים המון לארוחות משפחתיות ועוד. אפרופו,לרוב גם יודעים מי אמור להגיע,ככה שמחכים ועוזרים להתאקלם. אנחנו עוברים עם 2 ילדים,הקטן יהיה בן שנה,הגדול בן שנתיים וחצי.ונכון שבהתחלה יהיה להם קצת קשה ומוזר,אבל ילדים מסתגלים די מהר.ככה שזה לא ממש מפחיד אותי. מאחלת לכם מעבר קל והתאקלמות קלה ומהירה

למעלה