רילוקיישן לסן פרנסיסקו

rellyo

New member
רילוקיישן לסן פרנסיסקו

קודם כל שלום
אז קיבלתי הצעת רילוקיישן לאיזור סן פרנסיסקו. קצת בהלם, המון חששות... חזרתי כרגע מ 4 חודשי עבודה שם, היה כמובן מדהים אבל קשה להשוות בין מגורים במלון ורכב שכור על חשבון החברה לבין חיפוש דירה וקניית רכב. אני מנסה לחפש נתונים על האיזור וחשבתי שאולי יש לכם עצות? טיפים? למשל, יוקר מחייה, האם השכר שהציעו לי הגיוני(נראה לי מעט מידי...) אשמח לקבל תגובות...

odedee

New member
צריך קצת יותר פרטים.

בכרטיס שלך כתוב שאת רווקה. במידה שזה עדכני, מצבך טוב, כי הרבה יותר מורכב להגיע עם בן זוג וילדים. אכן, קשה להשוות בין מלון ורכב ע"ח המעסיק לדירה שכורה ורכב משלך. איפה תעבדי? איפה את חושבת לגור? ובאיזה סגנון חיים בדיוק (עם שותפה, לבד בווילה...)? זה כמובן ישפיע חזק על יוקר המחיה שלך. ב-www.craigslist.org תמצאי הרבה דירות שמוצעות להשכרה (ומכירה???), זה ייתן לך מושג כללי על עלות הדיור באזור. מוכרים שם גם מכוניות משומשות. רכב חדש לגמרי עולה מ~$14000 וצפונה. אם את לא כותבת איזה שכר הציעו לך קשה לדעת אם הוא הגיוני... מה בדבר ביטוח רפואי? המעסיק מממן אותו במלואו או חלקית? האם מאפשרים לך להפריש משכרך לקרן פנסיה? האם המעסיק יפריש לשם אף הוא? האם המעסיק יממן לך הוצאות של משלוח הפריטים האישיים (ריהוט, בגדים, ספרים) מישראל? באופן כללי שימי לב לשינויים האחרונים בחוקי המס בישראל, את עלולה להידרש לשלם מיסים לפי המס הקיים בישראל גם על משכורתך בארה"ב. פרטים נוספים בנושא תמצאי בטאגליינס.

doronf65

New member
מנהל
בגדול...

זוהי הזדמנות חיים. צריך לקחת בחשבון לא רק את הפרטים הקטנים, כמה שהם חשובים, אלא גם את התמונה בגדול. הצעה כזו, גם אם ישנם קשיים רבים בלממש אותה (שכר נמוך בהתחלה? געגועים? מקום חדש?), תפתח לך אופקים חדשים, מקצועית ואישית, ואני אומר את זה ללא שאני יודע את הפרטים. מינימום - התנסית וחזרת עם חוויות. מכסימום... השמיים הם הגבול! טיפים ספציפיים - כרגע עודדי הוא המעודכן ביותר, כי הוא עשה רילוקיישן לא מזמן. קחי כל עצה שהוא נותן! בהצלחה! דורון

swiftsf

New member
אני כבר שם...

מה בדיוק את רוצה לדעת? אם לא נעים לך לפרסם בפורום לגבי משכורת את יכולה לפנות אלי ישירות

למעלה