רילוקיישן לתאילנד

iBABY

New member
רילוקיישן לתאילנד

שלום, אנחנו זוג עם תינוקת בת פחות משנה. בעלי מתחיל לעבוד עוד כמה חודשים בבנקוק ואני והקטנה נצטרף אחרי שהוא ימצא דירה ויסדר לי עבודה. איפה אני יכולה למצוא מידע על החיים בבנקוק? אפילו אתר או פורום באנגלית ממש יעזרוואם יש כאן ישראלים שחיים שם עם ילדים אשמח לשוחח.שנינו היינו בתאילנד פעמיים בעבר ובנקוק נראתה לי מקום לא הכי סימפטי לגור בו... אני חוששת.

sani48

New member
היי

תנסי לבדוק בפורום זוגות מעורבים,מאמין שיש שם ישראלים שגרים בבנקוק עם ילדים,אני אישית גר בתאילנד ויש לי ילדים,אבל לא בבנקוק,אני לא רוצה לגרום לך לעוד חששות אבל אני מודה שגם אני לא הייתי מתלהב לעבור לבנקוק עם ילדים,בעיקר בגלל הזיהום אויר,אבל אני בכלל לא אוהב לגור בערים גדולות כך שאני לא דוגמא,על כל מיקרה שיהיה לך בהצלחה ואם תצטרכי משהו תגידי,כל טוב

iBABY

New member
תודה!

אבדוק בפורום זוגות מעורבים.
אין לנו כל כך אופציה לבחור מקום אחר כי העבודה זה בבנגקוק... הלוואי שהיינו יכולים לבחור היינו גרים בצפון תאילנד ללא ספק חלום. לא יצא לי להסתובב הרבה בבנגקוק אבל משיטוטים ברשת הבנתי שיש שם גם איזורים פחות עירוניים ויותר שקטים... אבל נראה בעלי ימצא דירה ויחליט. הזיהום אויר בהחלט מלחיץ אבל מיליוני אנשים חיים שם אני מאמינה שיהיה בסדר, תודה בכל מקרה

למעלה