רילוקיישן

ilanmg

New member
רילוקיישן

שלום במסגרת העבודה שלי בסטארט אפ הוצע לי לעבור לסאן פרנסיסקו לתקופה של יותר משנה (רחוב קליפורניה 30 דקות מסילקיון ואלי). אני גר עם חברה שלי ובכוונתי לעבור ביחד איתה. המנכ"ל שלי לא יכול לטענתו להוציא אשרת עבודה עבור בת הזוג שלי ולכן אני בוחן את האפשרות של לפרנס את שנינו. במסגרת הרילוקיישן הוצאות המחייה דירה ורכב יהיו עליי והמשכורת שהם מציעים עומדת על 67 אלף דולר לשנה. האם הסכום מספיק לחיים נורמליים (דירה באזור נורמלי). בנוסף הייתי מעוניין לדעת מה נהוג לבקש בבחינת התנאים במקרים אלו (התחייבות לתשלום שכר של שנה מראש, מקרים שבהם אני אפוטר ואמצא את עצמי ללא עבודה או במצב של הגירה לא חוקית לכאורה וכו').

Cappuccino

New member
תשובות חלקיות

לא מכיר בדיוק את רמת ההוצאות שם, אבל לזוג ללא ילדים, זה נראה לי גבולי. האם יש מצב שתינשאו? אני שואל את זה כי כאשתך, אם לא מדובר על ויזת H1B בשבילך, היא תוכל לקבל אישור עבודה בהליך פשוט אשר תוכלו לבצע בעצמכם לכשתגיעו לארה"ב. לגבי שאלתך האחרונה, אם חלילה תפוטר (או תתפטר), אשרת העבודה שלך פגה אוטומטית ואם לא תמצא מעביד אחר, תאלץ לחזור לארץ.

bogi81

New member
עמק הסיליקון

אני נמצאת בעמק הסיליקון ואשמח לענות לך על שאלות לגביי המקום. המחייה פה קצת יקרה. דירת 2 חדרים תתחיל מ1300-2000 דולר ויותר, תלוי באיזה רמה אתה רוצה לחיות. אם אתה רוצה דבר איתי במייל, [email protected]

cwinwin

New member
שווה בירור

הי, שווה לברר לדעתי מה קורה אם יש לה עסק שנפתח בישראל והמשכורת נכנסת בישראל אבל היא עושה פעולות לטובתו בארה"ב. אם יש אפשרות כזו, יש לי משהו להציע לכם, אם תרצו לשמוע כמובן. שבת שלום ובהצלחה. אושרה גיא

למעלה