רימונים חרמון - בעד ונגד בבקשה

Forum User

New member
רימונים חרמון - בעד ונגד בבקשה

זוג הורים ושני ילדים רוצים ליסוע מחר בבוקר ל-3 ימים ושני לילות. רימונים חרמון נראה מבטיח אך האם מקיים? מישהו התאכסן שם לאחרונה ויכול להגיד לנו אם התמורה שווה את המחיר הגבוה יחסית (800 ש"ח ללילה באמצ"ש לזוג+שניים)? תודה מראש!

ביקרתי ולא יצאתי מכלי! למה?

זה לא הסיגנון של רימונים המוכר לנו. זה יותר כפרי, פשוט ומתאים לימי חורף מושלגים....

Forum User

New member
בעוונותי לא מוכר לי הסגנון...

אפשר קצת יותר פירוט בבקשה? זה לא מתאים לקיץ? אנחנו לא מחפשים מקום מפואר, די לנו בנוחות אלמנטרית, בריכה במרחק הליכה וארוחת בוקר ידידותית לילדים. לפני שבועיים התארחנו ב"שלווה על ההר" ביראון והיה מספק למדי. 655 ש"ח למשפחה, כולל כניסה חינם לאגם חי היו מחיר הולם למדי לתמורה. אם נהיה ספציפיים, אנחנו מתלבטים בין רימונים חרמון לבין חדרי נופים של מנרה. במנרה החלו לאחרונה להפריט את ארוחת הבוקר, והיא עולה 30 ש"ח לאדם, גם כאשר האדם הוא ילד בן 4. קצת מכעיס. יחד עם זאת אנחנו זוכרים מאוד לטובה את האויר הנעים שם למעלה, גם באוגוסט לוהט. אז מה עדיף?

שמר2

New member
אז זה יתאים לכם...

הבריכה המקורה בהחלט במרחק הליכה, המקום מיוחד מאוד מבחינת המיקום והנוף, ולילדים שבינינו, אירוח במשולש עץ הוא חוויה בפני עצמה. אפשרויות הטיול מגוונות מאוד: החרמון, מג'דל שאמס, מבצר נמרוד, ועוד שלל אתרים במרחק נסיעה קצת יותר ארוך. למרות של"אפרה סקי" המקום בהחלט קורץ (וכשיש שלג ותנאי גלישה, אין להשיג מקום), ביתי בכל זאת ממליץ על חופשה קייצית - לפחות למי שלא גר בגליל גם מחוץ לחופשות.

Forum User

New member
מקריאת ביקורות בכל מיני מקורות

עלו כמה דברים: 1. הגלריה שאמורה לשכן את הילדים לא מאוד בטיחותית בגלל הסולם האנכי המוביל אליה (בן ה-8 יסתדר אך אני חוששת שבת ה-4 תתקשה למצוא את דרכה לשירותים באמצע הלילה...) 2. היו תלונות על כך שהבקתות אפלוליות, לא נקיות, ולא מאווררות - האומנם? כאמור, אנחנו מתלבטים בינן לבין חדרי נופים של מנרה שהם מאוד מוארים, נקיים ומאווררים (אבל הם במנרה, לא בנוה אטי"ב...) 3. באופן עקבי היו תלונות על מחיר שאינו הולם את התמורה, או להיפך.

שמר2

New member
לי לא היו תלונות כאלה

1. הייתי בחורף, אז חום שגורם לץחושת מחנק וחוסר אוורור הוא לא פונקציה. 2. ילדים באותה גלריה פחות או יותר, ישנים גם במלון אורכידאה באילת (ושם יש 200 חדרים ולא 40) ולמרות שיש אנשים שרואים בכך טעם לפגם, למלון יש "גרופיז" לא מעטים, ולא בהכרח מאותם אנשים "חסרי אחריות". הכל תלוי בילדים שלך, וגם בכמה שאתה נוטה לדאוג - בנסיעות לצרכי סקי בחרמון, אני לוקח את הבן שלי, בן 3 לצורך העניין, וישנים יחד במלון אטאפ - שם ישנה מיטה זוגית ומיטת קומותיים עם סולם אנכי לגמרי - הילד ישן שם מרצון, ולא היו לי בעיות באף שהיה. 3. צריך תמיד לדאוג ולקרוא תלונות, אבל צריך גם לקרוא בין השורות. לא מזמן היה עניין גדול מאוד סביב ה"רוייאל ביץ" באילת, וכולו היה פרי כתיבה שנונה של מתלוננת אחת. המלון בהחלט לא ייתן תמורה לצרכני נופש ופעילות אינטנסיביים. שאר העלות היא עניין של יחסיות. אני מכיר לא מעט "אריסטוקרטים" שלנים במלון הזה ולא מסיבות של כורח. לדעתי אם אתם מתעתדים לצאת לטיולים בסביבה עם התחושה של "זה ממש ליד", המקום מעולה. * אני לא בטוח לגבי ההיבטים הבטחוניים, אבל טיול רגלי להר הסנאים ובריכת חפור, מומלץ מאוד.

Forum User

New member
../images/Emo51.gif גם אנחנו מחסידי אטאפ

אבל זוג+2 לא נכנס בחדר אחד שם... (את הקטנה הלנו שם תמיד איתנו במיטה הזוגית אך לא עוד). תודה על ההמלצות לטיולים, בהינתן אישור בטחוני בהחלט נאמץ אותן.

Forum User

New member
עכשיו הבנתי, ../images/Emo51.gif

ואיך מנרה? חדרי נופים? ואכסנית הנוער בתל-חי? ושוב
מראש!

מנרה וכל השאר - זה סיפור אחר וגם

רמה אחרת. שם למעלה מלון, ושם למטה לינה בקיבוצים.

למעלה