רימונים 1.80 ברשת רמי לוי .לאוהבי הרימונים

חנהפ

Active member
זה הזמן לקנות ,לסחוט ולהכין רכז רימונים בייתי

נשמר מלא זמן בארון!!

חנה כבר הכנתי בערך ליטר וחצי רכז רימונים

שלום לך.
הכנתי רכז רימונים ויצא טעים.
אני מכין עוד כי בעונת עלי הגפן אני עושה ממולאים ,רכז רימונים וסילאן נותן טעם חבל"ז .
ראיתי בחנות כמה עולה רכז רימונים נדמה לי שבקבוק של 150 מ"ל המחיר 38 ש"ח לדעתי יקר מאוד ולכן אני מכין
אני חוצה את הרימון ובעזרת כף גדולה שקניתי אני מכה על הרימון וכל הגרעינים בחוץ ,לאחר זה (לפני שנים עבדתי בחברת כבלים בקיבוץ אפק) הביא לי בן של השכן למחסן גליל שרוול ברוחב של 18 ס"מ טריקו ,אני גזרתי חתיכה בגודל 25 ס"מ ותפרתי צד אחד ,הכנסתי למים חמים את השקית ואחר מספר שעות הטריקו הלבין (לפני היה בצבע צהוב חום) ועם זה אני סחוט את גרעיני הרימונים יוצא נפלא כי מה שנאר בשקית זה רק גרעינים וכל המיץ נשאר בסיר.
מאיר כרמיאל

לפני שהעלו את מחיר האלכוהול הכנתי ליקר רימנים

היום האלכוהול יקר מאוד .
יש לי כמה בקבוקים עם ליקר רימונים ,כמובן גם ליקר דובדבנים הכל נשמר בקנאות לאירועים .
אבל הליקר והריבה הטענים ביותר שאני מכיר זה מפטיפלורה ,הטעם חבל"ז
מאיר כרמיאל

רוצה לשמוע בדיחה?

אצלינו הרימונים המובחרים ביותר, הטעימים ומתוקים ביותר הם אילו שבאים מישראל....

ואני רציני!

אחריהם אילו ממצרים

חנהפ

Active member
ברור, ארץ זבת חלב ודבש

שלום,בשנת 1980 בעת טיול בארה"ב החלטתי

שלום.
במסגרת טיול של חודשים בארה"ב רכשתי כרטיס מנוי לחברת האוטובוס גריהונד וכך חודש ימים טילית ברחבי ארה"ב
באחד הימים הגעתי לסאן דיאגו וטייילת ברחוב והנה אני רואה חנות עם חגורות והתלהבתי ונכנסתי לחנות ובקשתי מהבחור חגורה הכי טובה .
הבחור אמר בהחלט ולקחת אותי למקום שהן החגורות הכי טובות בעולם,שמחתי מאוד לקחתי אחת ובדקתי איפה מיצרים את החגורה מדינת ישראל .
שוב שאלתי את הבחור זאת החגורה הטובה בעולם ענה בהחלט .
העיקר התידדתי עם הבחור וספרתי לו שהגעתי לראות את הצי אמריקאי (כלומר את הבסיס) ואז מסרתי לו בהומר את הדרכון ,הבחור האדים ושאל אתה מישראל ? אמרתי לו תראה בדרכון.
ושאלתי אותו איך מגיעים לכיוון הבסיס ואמר לי .
העיקר יצאתי את החנות בלי כלום כי אני יכול להשיג בארץ וחבל לי לסחוב לארץ.
העיקר הגעתי עד לפתח הבסיס ובקשתי לראות השומר הזהיר אותי ואמר לי תתרחק מהמקום או שאני יעצור אותך,ברחתי כל עוד רוחי בנפשי.
טוב מה עושים ברשימה שלי ביקור בסיי וולרד ,אמרתי סע לשם ונהנתי מאוד כי ראיתי יום לפני את הכל דומם בוולדיסני אז למה לא לראות את הטבעי.
נהנתי משני המקום .
כך שאני לא מתפלא .
בכייף מאיר כרמיאל

כן אני יודע מביקור קצר בציריך ,במיגרו

שם אריתי פירות מכל העולם .
התלבהתי מגודל הדובדבנים שראיתי ליד אחד המרכולים הגדולים ,נתתי לבחור 3 פרנק ובקשתי דובדבנים כי חשקה נפשי ואז הבחור זהה אותי כישראל ודיבר עברית ואז לקח את 3 הפרנק ונתן לי שקית עם בערך ק"ג ולפני שנפרדתי ממנו אמרתי לו מחר אני טס לישראל ואני רוצה לקחת ק"ג (אמר לי אסור) ועניתי לו אני יסתדר .
למחורת הגעתי לבסטה והבחור הכין לי שני ק"ג באריזת פלסיק וששאלתי אותו למחיר ענה לי רק לפרוטוקול תן 5 פרנק,הרי הבסטה של גוי ומצווה לקחת ממנו.
אני רואה זאת בשוק בכרמיאל בכל פעם שאני מסתובב שם המחיר לערבי זה לא המחיר של יהודי ,תפסתי את הענין ותמיד אני נצמד לגוי ואז אני מקבל את מחיר זהה.
כך העולם נוהג.
מאיר כרמיאל

בפעם הבאה שאתה בעונה אתה יכול לקטוף לבד

זה יהיה הרבה יותר זול והרבה הרבה יותר טעים

ערב טוב.אני מתאר לעצמי,יש מלן ערמונים

ערב טוב.
נכון גם ראיתי לצדי הרחובות עצי ערמונים.
מאיר

למעלה