רימו אותי..

coolk12

New member
רימו אותי..

קניתי מחשב נייד ב EBAY למרות כל התגובות הטובות שלו הוא לא שלח לי.. הוא אומר לי כל יום במייל אני אשלח לך את הכסף בחזרה אשלח אשלח עבר כבר חודשיים .. זה נעלם מה זה של EBAY למרות שהגשתי Dispute ב PAYPAL גם ניסיתי לעושת את זה אבל הם אמרו שאי אפשר מעל 45 ימים... מה יש לעשות בנידון? תודה מראש

מה לעשות

אם עברו יותר מחודשיים אז אין לך כבר מה לעשות מול אי-ביי ומול פיי-פאל. אתה כן יכול לפנות לחברת האשראי במידה והתשלום בוצע דרך כרטיס האשראי שלך ולא דרך יתרה בפיי-פאל אם היתה לך. תודיע להם שלא קיבלת את המוצר ששילמת עבורו. כאן זה משתנה מחברה לחברה. יש חברות שאם אתה מתעקש מספיק אז הן מצליחות להשיג לך זיכוי. אני מציע לך לפנות תחילה לחברת האשראי בנימה של בקשה לעזרה ולא בנימה תוקפנית. ברוב המקרים יש סיכוי יותר טוב להזיז דכרים ככה. תמיד אפשר אח"כ להיות יותר אסרטיבים. בהצלחה בכל אופן.

sapirac

New member
לא לקנות בכול מחיר

רצוי לשלם כמה $$$$ יותר מסוחר שיש לו אמינות מאשר אחד לל פידבקים או פידבקים מועטים... לא למהר בקניה .

coolk12

New member
אני קניתי מאחד שיש לו 3339 פדבקים טובים!!

תשמע אני קניתי מאחד שיש לו 3339 פדבקים טובים!! מה הסיכוי שהוא ירמה אותי? POWER SELLER!!! בקיצור , הוא כבר שבוע שלא עונה לי .. לפנות לחברת האשראי?

7575

New member
תשמע אני מפוור סלר משתדל לא לקנות

כל החברה האלה עם ה 100000 פידבקים כשיש בעיה שמים עליך זין תסלח לי על הביטוי נכון שהם מוכרים הרבה אבל תשים לב כמה שלילים הם מקבלים רק שאצלהם זה לא כל כך מורגש. אני מעדיף לקנות ממישהו קטן יותר שנותן לך תשומת לב

ranzz

New member
אוף../images/Emo31.gif

המוכרים הענקיים האלה הם מכונות משומנות, הם ידעו להתמודד עם בעיה כזאת הרבה יותר טוב מאיזה חובבן שהחליט להפטר מהלפטופ שלו. תפעיל את הראש קצת.

7575

New member
עוד פעם אתם עם השטויות שלכם

מה חובבן מה מקצוען כל ילד בגיל בר מצווה מוכר היום באי ביי את הצעצועים הישנים שלו .ותאמין לי הוא עושה את זה יותר טוב ממך תפסיקו לעשות מאי ביי ביג דיל .באי ביי צריך להיות בן אדם לא מקצוען ולא בטיח

Sanchez

Member
מאוד נכון מה שאתה אומר... בדרך כלל ה"גדולים" לא מסוגלים לפתור בעיות, בגלל שהם טובעים בים של מכירות. הם מעדיפים למכור יותר מאשר להשקיע בשירות לקוחות. אז זה עולה להם בפידבקים שליליים, SO WHAT !

coolk12

New member
אז הפתרון החרון שנשאר לי לעשות זה לפנות לחברת

אז הפתרון החרון שנשאר לי לעשות זה לפנות לחברת האשראי? במכתב למייל או משהו כזה? אני קונה כל כך הרבה ב EBAY.. פעם ראשונה שעושים לי דבר כזה..

7575

New member
אם לא איכפת לך כמובן

הייתי רוצה לראות את המוכר שכביכול מכר לך.אתה יכול לתת לינק או את השם שלו. אם אתה רוצה כמובן .אם לא אז תתעלם מהבקשה

למעלה