רינגו אצל קונאן אתמול-ראיתם

Another Girl

New member
רינגו אצל קונאן אתמול-ראיתם../images/Emo35.gif

רציתי לבוא ולספר לכם אבל אבא שלי בדיוק היה על המחשב,אז בעע לכולנו
קיצר במזל אתמול יתא לי לראות את ההתחלה של קונאן(וזה באמת מזל,כי למרות שאני מתה עליו כבר מזמן מזמן מזמן אני לא רואה) והדבר הראשון שהוא אמר זה שיצא לו להתחבק מאחורי הקלעים עם קינגו ושהחיבוק היה קצת ארוך מדי...
שוין לא ניכנס לזה. רינגו הגיע ופשוט היו צחוקים...אבל דבר ראשון אני חייבת להעלות תיאוריה: שיש כפיל דווקא לו,ולא לפול...אל תצחקו אבל יש הוכחות: א. הוא ממש לא נראה כבעבר-פעם הוא היה מכוער אך חמוד והיום הוא נראה בסדר ובכלל לא חמוד.. ב. הוא כל הזמן עם משקפי שמש!
...
או שזו אני שמקשקשת. אז רינגו ישב אצל קונאן(לא לפני שהקהל יצא לגמרי מגדרו) כדי לקדם את "רינגו ראמה",האלבום האחרון שלו. אבל בעצם הם כמעט ולא דיברו על האלבום הנ"ל,שכן מסתבר שקונאן הוא...כמונו. כן,כן,כמונו וגרוע מאיתנו. הוא סיפר שיש לו את כל הבוטלגים וכל השטויות...והוא לא יכול היה להפסיק לקשקש על זה. הנה קטע מצחיק שאין לי כוח לתרגם לכם,אבל היה משעשע ביותר(כמובן לא מילה במילה): קונאן: שמעתי שכשהיית צעיר נהגת להגיד לאמא שלך שצריך לירות בכל מי שעובר את גיל 60,נכון? רינגו: כן,כשהייתי ממש צעיר הייתי בטוח של מי שמגיע לגיל 60 הוא כבר ממש זקן ומיותר ופשוט צריך לירות בו ולמחות אותו מעל פני האדמה. ואז הגיע יום ההולדת ה-40 שלי ואמא שלי אמרה לי: "זוכר את מה שאמרת אז? אני בטוחה שאתה לא חושב ככה עכשיו"... קונאן: הממ,ורק בשביל הסקרנות,בן כמה אתה עכשיו? רינגו: כבר צריך לירות בי. חמוד.
אח"כ הוא דיבר על זה שבאלבום הוא מבצע שיר מחווה לג'ורג',Never without you יחד עם קלפטון על הגיטרה("לא הסכמתי שאף אחד חוץ מאריק יהיה על הגיטרה בשיר הזה, גם מכיוון שהוא וג'ורג' היו ידידים כל כך טובים") וכאן זה היה ממש נחמד... הוא אמר שהוא אהב את ג'ורג' ויודע שג'ורג' אהב אותו,ושהם היו חברים מאוד טובים...ואפשר לראות את זה במילים של השיר שהוא ביצע בתכנית. היה מאוד מרגש,אם כי הלחן אנמי משהו והמילים בנאליות. מה לעשות, לנון/מקרטני הוא לא, אבל לפחות הוא משתדל. הנה המילים,למענכם: Never Without You/Ringo Starr We were young It was fun And we couldn't lose Times were right Over night We were headline news Crazy days and reckless nights Limousines and bright spotlights We were brothers through it all And your song Will play on Without you And this world Won't forget About you Every part of you was in your song Now we will carry on Never without you (Without you without you) Within you without you (Within you without you) 'Here Comes the Sun' is about you Here today Not alone With my memories Life is strange How things change It's reality You played a beautiful melody That keeps on haunting me I can always feel you By my side And your song (Your song) Will play on (Play on) Without you (Without you) And this world (This world) Won't forget (Forget) About you (About you) Every part of you was in your song Now we will carry on Never without you (Without you without you) Within you without you (Within you without you) 'Here Comes the Sun' is about you I know all things must pass And only love will last I'll always love the memories Of you and me… (Take it away Eric...) And your song (Your song) Will play on (Play on) Without you (Without you) And this world (This world) Won't forget (Forget) About you (About you) Every part of you was in your song (Your song) Now we will carry on Never without you (Never without you) Within you without you (Within you without you) We're never without you (We're never without you) Within you without you (Within you without you) We're never without you (We're never without you) We're never without you (We're never without you) Within you without you (Within you without you) I think love is about you... השיר עצמו כולל חלקים משירים של ג'ורג',כמו Here comes the sun,Within you without you וגם קטע מאורגן מ-All things must pass. פיו זה היה ארוך
עד כאן להפעם.

Another Girl

New member
קונאן או'בריאן ../images/Emo12.gif

ואין לי מושג מתי השידור החוזר,זו תוכנית די ישנה,נראה לי...("רינגו ראמה" יצא לפני לפחות כמה חודשים,לדעתי) ככה שיש מצב שזה היה השידור החוזר. ואגב זה רק בלווין.

ביטלמן

New member
אההה... זה היה בלווין... אז אני לא

יכולתי לראות את זה... שאלה ממש לא קשורה: אני זוכר שלפני כמה זמן היה ברדיו יום אלביס פרסלי או משהו כזה יש אותו דבר לביטלס

אפרופו רינגו

חברה שלי השיגה לי על תקליט ויניל אלבום של רינגו עוד לפניייי הביטלס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נכון ענק?!!?!?!?!?!??!

Another Girl

New member
מה? ../images/Emo12.gif

אולי כשהוא היה חלק מלהקה אחרת... Rory storm and the hurrycans?

Miss CB

New member
חחח איזה חמוד...

"צריכים כבר לירות בי." חחח... והשיר נשמע אמממ חביב. כמו אול ת'וס ירס אגו רק לא מג'ורג' לג'ון אלא מרינגו לג'ורג'!

Chocoholic

New member
אין מצב

רינגו לא הקליט סולו לפני הביטלס. זה יכול להיות רק אחת הלהקות שרינגו ניגן איתם לפני שהיה חבר רשמי בביטלס, בד"כ זה Rory Storm & The Hurricanes. הימים הטובים של הלהקה הזו היו בסביבות 1960, אז הם היו הלהקה הכי טובה בליוורפול וכנראה שגם בהמבורג. עד שהם הצליחו להקליט (באופן רשמי) כמה שירים, רינגו כבר לא היה איתם והרבה להקות עברו אותם בפופולריות ובהצלחה. יש עוד הרבה עובדות מעניינות על הלהקה הזו... יכול להיות שקוראים לאלבום Ringo's Rotogravure ?

למעלה