רינגטון חדש לגלי עטרי + סקר

רינגטון חדש לגלי עטרי + סקר

בסלקום
"השיר שיביא לך אהבה", אני אהבתי את הריגטון. אגב, שמתם לב שפתאום יש הרבה רינגטונים של גלי? שרית ורובי, אני לא יודע אם אתם זוכרים שלפני 10 חודשים אמרתי לכם שאין כמעט ריגטונים של גלי. אז היה רק את ולנטינו(שזה גם היה הצלצול שלי בפלאפון), "מקיץ אל חלום" של "נינט" והללויה. היום כבר יש הרבה יותר
סלקום אולי התעלמו מהשיר הכי מצליח של גלי בשנה שעברה "מה שאת אוהבת"(רינגטון כזה היה רק בחברת פלאפון), אך כיום סלקום מפצים אותנו עם: השיר שיביא לך אהבה והאדמה לא ידעה ריו דה ז'נרו(מאוד מומלץ!!!) ולנטינו הללויה מקיץ אל חלום(אמנם של נינט) רק אתמול(של סשה) שמש אדומה בפלאפון יש: מה שאת אוהבת(רינגטון חבל"ZZZZ) שמש אדומה קיו דה ז'נרו אורנג', אני לא ממש עוקב אבל מצאתי שם רק שמש אדומה(של מומי לוי בלבד רשום) ומקיץ אל חלום של נינט...
סקר
כמה רינגטונים של גלי יש לכם בפלאפון?!
איזה אתם הכי אוהבים?!
לאיזה של של גלי הכי הייתם רוצים רינגטון?

שלמונזה

New member
האמממ האממממ ../images/Emo168.gif

כמה פעמים ספרתי לך את כל הצלצולים שמצאתי באורנג' של גלי?! רק אתמול, דווקא אני אהבתי הכי את הצלצול הזה - אומנם של סשה גרישקוב אבל עדיין...

שרית7

New member
לי יש אורנג' והרינגטון שלי הוא דוקא

של נעימת "דלת הקסמים" - תכנית ילדים משנות ה70 (עדיין לא חלמו עליך אז) בכיכובו של גידי גוב בתור.... הרצל!!!וגידעון זינגר בתור הקוסם קוק אם מתחשק לך לפעמים לפתוח לרגע את דלת הקסמים בוא ואתן לך מפתח תכנס ותהיה אורח כי פה הקוסם הוא הכל יכול אצלו תוכל ללמוד' את הכל אם תכנס זה ישתלם תוכל גם אתה להיות קוסם... כן אלה היו תנכניות הילדים של פעם עם מסר חינוכי התכנית הזו עסקה בזהירות בדרכים... סליחה שסטיתי מהנושא. רינגטון של גלי שלדתי יכול היה להיות נחמד... תן לי לחשוב... אולי גלגל ענק (אבלנדמה לי שיש את זה לא?)

hilali1

New member
אוף אצלי אי אפשר

אצלי צריך רינגטונים מסוג מונו וזה נשמע כל כך כל כך נורא!! לא כיף! ואני ממש רוצה שיהיה רינגטון של מה שאת אוהבת!! אגב היום התעוררתי נורא מוקדם ב-6:30 וזה השיר שהיה ברדיו! איזה כיף... ואם כבר הזכרתי את השיר עוד אנקדוטה קטנה בנושא. יש חנות טבעות ברובע היהודי בי-ם שמעצבים שם טבעות לפי בקשתך. בעיקרון רוב האנשים עושים חריטה של ירושלים וכותבים איזה משפט או ציטוט. כשהייתי שם בתור "חינוכית" עם חיילים בטיול, כל הבנות חרטו "תעשי מה שאת אוהבת". יצא מהמם!!!

רינה7

New member
איך מורידים?????

יש לי מכשיר סלקום ואני לא יודעת איך מורידים!!! מישהו יכול לאמר לי, אני מאוד רוצה את מה שאת אוהבת.

hilali1

New member
זו קצת בעיה

כיוון בסלקום אין את הרינגטון הזה. רק באורנג' באסה

הייי רינה

את "מה שאת אוהבת" אין אפשרות להוריד לסלקום לעומת זאת את יכולה להוריד את הרינגטונים הבאים: השיר שיביא לך אהבה והאדמה לא ידעה ריו דה ז'נרו(מאוד מומלץ!!!) ולנטינו הללויה מקיץ אל חלום(אמנם של נינט) רק אתמול(של סשה) שמש אדומה את יודעת איך להוריד את אלה? בעיקרון נכנסים לאתר הזה ופה יש הסבר על איך להוריד רינגטונים בכל מקרה מומלץ שתתקשרי מהסלקום חינם ל *123 שיתנו לך תמיכה טכנית בהורדת הרינגטון...

רינגטון של "בוא היום"!!

מהאלבום הראשון מילים - שוש עטרי לחן - קובי אשרת וגם של - אחת כמו כולם

sarit29

New member
בוא היום שיר מדהים

כל הכבוד לך שאתה מכיר את זה אין כמוך. אפילו לא נולדת כשהשיר הזה יצא בשנת 1976 (אני הייתי בת 4)

שיר מעולה!

הלחן שלו זה כל כך שנות השבעים! במיוחד הפזמון גם "אי-שם" מאוד יפה בכלל אלבום גדוש בתמימות, בקול מלטף ולחנים מרגשים

שרית7

New member
אתה מתכוון ל"אי שם" של אילנית?

שיר מקסים. אם אתה מתכוון לאלבום של גלי אז אתה ודאי מתכוון לאי שם בלב הים התיכון" גם גלי עצמה מאוד אוהבת את השיר הזה אני דווקא פחות אני אוהבת את one night איתו את ואת בוא היום מאוד מאוד. הם מאוד פסטיבליים כאלה.

כן.. אי שם בלב הים התיכון

אהבתי אותו בגלל הרבה סיבות.. אחת זה שאפשר לשיר אותו גם בגוף זכר.. כאילו אני מדבר וחוץ מזה.. שבעיני הוא נראה מאוד מתאים לתקופה "קולו לפתע נשמע מדבר על שלום ועל טוב מבקש לא יותר מלחמה" "יש אומרים שהוא סתם קצת נאיבי יש אומרים שרודף פרסומות אך אני רק אומר טוב לדעת שישנם עוד חולמי חלומות"

למעלה