רינגטונים?

t a o t a o

New member
רינגטונים?

(זה די מסביר את עצמו, לא?) אחרי שרשור הדסקטופים, גלו לנו מה מתנגן בכל פעם שנועה מתקשרת לאיים עליכם כדי שתחזרו לכתוב בפורום.

Runt

New member
מונסטר הוספיטל - מטריק

באם שיקה באם שיקה בום בום בום שיבם שיבם בו שיבם שיבם בום או משהו כזה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהפזמון של - Raise Hell

של Kids In Glass Houses. אני פשוט מכורה לשיר הזה!!

ReaLostprophet

New member
רעיון טוב

לא חשבתי על זה I pushed my fingers into my EYES it's the only thing that slowly stops the ache ובלה בלה בלה זה שיר טוב!

Drowning Lovers

New member
HOUSE OF WOLVES של MCR. ../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

כי...ככה.

Rose131

New member
../images/Emo6.gif

בעיקרון Lithium של אוונסנס זה לכל המספרים שלא נמצאים ברשימת שמות ולרוב הרשימה. היוצאים מהכלל הם המשפחה, שזה everybody's fool של אוונסנס העבודה, שזה I'm Not Okay. אחד המלחיצים.
ואממ.. בעיקרון פעם הייתי עושה עוד כלמיני צלצולים שונים לאנשים מסויימים אבל נמאס כבר, אז זה מה שנשארD:

Djerry

New member
The strokes - heart in a cage

מקודם היה לי starlight של מיוז אבל נמאס לי ממנו. האמת שזה נשמע די מעפן כי יש לי את הפלאפון הזה עם הצלצול הרגיל.

GaIi4697

New member
Standing in the way of control

מהפזמון. וזה מבהיל אחוש. אני רוצה לשנות לפזמון של im not gonna teach your blabla אבל אין לי איך להעביר בנתיים [בכלמקרה הפלאפון שלי רוב הזמן על סליינס]

SainTonix

New member
יש הרבה

ל3 חברים שרואים אבודים - Driveshaft - You all everybody לידידות הפריקאצות שלי עשיתי רמיקס של Gwen stefani / Cobra starship - Hollaback girl ללא מוכרים זה Taking back sunday - what it feels like to be a ghost ולקבוצה אחרת יש את The river של גוד שארלוט D=

Little McMickey

New member
יאו מה עשית עם ההולבאק גירל?

אני אוהבת את 2 הגירסאות חח Taking back sunday

למעלה