רינגטונים

e dor

New member
רינגטונים

שלום לכל החברים, חיפשתי רינגטונים של משינה לפלאפון שלי (אורנג', מודה באשמה) וראיתי שהם מכרו זכויות לסלקום ובלה בלה בלה. יש אתר ניטרלי או משהו שמאפשר להוריד בכל זאת ? אני רוצה את התשובה כרינגטון
תודה !

כמו שהמלצתי לבחור שביקש את

ריקוד המכונה-אתה יכול לחפש קובץ mid של התשובה ולשים אותו כרינגטון בעזרת תוכנה שאין לי מושג איך קוראים לה אבל אני יודע שהיא קיימת

pashosh9

New member
pelemania.com

יש שם רינגטונים של משינה אבל רק למכשירים של 16 פולי... תבדוק אם המכשיר שלך תומך בזה (יש אפשרות באתר לבדוק) ותוריד בהצלחה.

pashosh9

New member
אוקיי טעות

מסתבר שהורידו גם משם, אבל היו אני זוכרת!

שלמונזה

New member
אני באורנג' ../images/Emo168.gif

וגולשת מהפלאפון ואין צלצולים של משינה משינה עשו הסכם בלעדי הם סלקום לרינגטונים, שיהנו

e dor

New member
מוריד מערכם בעיני

רודפי בצע שכמותם :/ חבל !!! בכל אופן - תודה לכל מי שענה, בינתיים צוות לעניין זה אחלה בשבילי

כחילה

New member
כן אה

איזה מנוולים, הם יצרו שירים, והם לא מוכנים שמישהו ידפוק קופה על חשבון היצירה שלהם. רודפי בצע שכמותם...

כנראה שהם הגיעו למסקנה...

שלמי שאין סלקום לא מגיע שיהיה לו רינגטון של משינה

שלמונזה

New member
שזה כולל אגב את חברי משינה../images/Emo168.gif

שלאף אחד מהם אין סלקום ובכל זאת למייקל יש את אהובתי כצלצול בפלאפון

קומבינות!!!

אבל דוגרי לפחות שסלקום היו מביאים להם פלאפונים חדישים או משהו

טוארג

New member
לי יש אורנג'

ויש לי את כל הצלצולים שיש בסלקום: הכוכבים דולקים על אש קטנה התשובה היא התווכחה איתו שעות משהו קטן וטוב מכונית אהובתי אופטיקאי מדופלם אחכה לך בשדות אין מקום אחר אנה את באה לבקר בדרך אל הים בלדה לסוכן הכפול גברת שרה השכנה העמותה לחקר התמותה ואנחנו שניים עתיד מתוק ריקוד המכונה רכבת לילה לקהיר

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשטויות...

היית אומר הפוך אם היו רינגטונים של משינה רק לאורנג'...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifתראה אחי...

בתכלס מסכימה איתך מהקטע המבעס באמת שהרינגטונים רק בסלקום ולא באורנג' אבל ככה העולם הולך איפה שיותר כסף לשם נושבת הרוח...
המבין כבר בטח הבין...

הפיתרון שלך הוא...

להשיג מחברים כי לפי דעתי לא תמצאי באינטרנט אם יש לכם פלאפון עם בלוטוט' אז זה לא בעיה

e dor

New member
תראו

זמרים גדולים בהרבה ממשינה מתירים לכולם להוריד את הרינגטונים שלהם. ויודעים מה ? זה לטובתם ! שיווק מצויין. אגב - לא משנה לאיזו חברה יש - זה מיותר וכל מה שהם חושבים עליו זה כסף - וחבל, כי אם לא זה הם פשוט אחלה להקה. אבל זה מראה כמה שהם לא עושים מוזיקה בשביל ההנאה, אלא בשביל הכסף. כי מה ... הם לא עושים כסף מהדיסקים ומההופעות ? ברור שכן - אז מה משנים הרינגטונים ? כחילה - על מה אתה מדבר ? איזו קופה ? סה"כ רינגטון - לכל אמן יש, אז מה הבעיה לשחרר לכולם ? הם עושים כסף גם בלי זה !

למעלה